Ofertă la târgul imobiliar: garsoniera de 18.000 de euro şi vila de lux cu 16 toalete VIDEO

Case la preţ de maşină sau locuinţe scoase la vânzare cu tot cu mobilă. Este oferta prin care constructorii speră să atragă clienţii, la cel mai mare târg imobiliar care are loc zilele acestea la Palatul Parlamentului. Pentru cei care iubesc luxul, există și vila cât un palat, de 1,3 milioane de euro.

RomaniaTV.net
10 mai 2013, 16:18
Ofertă la târgul imobiliar: garsoniera de 18.000 de euro şi vila de lux cu 16 toalete VIDEO

Cea mai ieftină garsonieră poate fi cumpărată cu 18.000 de euro. Ce-i drept, are sub 40 de metri pătraţi şi se află în zona de sud a Capitalei. La 19.000 de euro puteţi găsi garsoniere ceva mai spaţioase, în timp ce cu 33.500 de euro puteţi achiziţiona un apartament cu două camere.

Dezvoltatorii au încercat să anticipeze ce caută românii, dar şi ce îşi permit.

„Noi am venit în întâmpinarea celor care vor să achiziţioneze o vilă şi nu au bani şi nu vor să facă împrumut la bancă. Probabil au doar banii de avans si atunci am venit cu această variantă: să luam la schimb un apartamente cu două camere, sau o garsonieră în Bucureşti şi să plătească diferenţa”, a precizat un agent imobiliar.

Cea mai scumpă locuinţă prezentată la târgul imobiliar este o casă de pe Valea Prahovei care costă 1,3 milioane de euro. A fost construită în 2007 și are 23 de camere și 16 toalete.