Ofertă RCS-RDS. Ultima zi în care poţi reduce factura la jumătate la Digi

Digi RCS-RDS România înjumătățește abonamentele! Ce trebuie să faci ca să plătești doar 50% din factură. Ai timp doar până pe 28 februarie 2023

28 feb. 2023, 06:35
Ofertă RCS-RDS. Ultima zi în care poţi reduce factura la jumătate la Digi
Digi RCS-RDS oferă e-vouchere în valoare de 500 de lei

Digi vrea să atragă clienți noi pentru serviciile de internet fix și oferă reduceri celor care se abonează, și celor existenți. Reducerea de preț se aplică și clienților existenți care efectuează un upgrade la abonamentul Fiberlink 1000, pe o perioadă de 24 de luni.
În perioada 13-28 februarie, la DIGI a revenit campania „NETUARIE”, luna internetului super rapid, care aduce clienților noi și existenți o reducere de 50% din valoarea facturii, în primele 6 luni, la contractarea sau efectuarea unui upgrade pentru pachetul de internet fix

Grupul DIGI este liderul pieței de internet fix de pe piața autohtonă, cu o cotă de piață de 65% din totalul conexiunilor de internet fix înregistrate în România, potrivit datelor oferite de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Digi RCS-RDS, veste bună pentru clienți. Cum poți câștiga un voucher în valoare de 500 de lei
În perioada 13-28 februarie, la DIGI revine campania „NETUARIE”, luna internetului super rapid, care aduce clienților noi și existenți o reducere de 50% din valoarea facturii, în primele 6 luni, la contractarea sau efectuarea unui upgrade pentru pachetul de internet fix.

Oferta este disponibilă exclusiv online, pe site-ul ro și în aplicația mobilă DIGI.ro.

Campania promoțională „NETUARIE” revine la DIGI în luna februarie și aduce reduceri clienților noi, care contractează unul dintre pachetele disponibile în oferta de servicii de internet fix, și celor existenți, care efectuează un upgrade la abonamentul Fiberlink 1000, pe o perioadă de 24 de luni.

De asemenea, clienții care aleg acest abonament pot solicita, gratuit și un router pentru extra viteză și acoperire.

Astfel, în perioada 13 – 28 februarie 2023, clienții care dețin în prezent serviciul Fiberlink 500 vor beneficia de o reducere de 50% din valoarea abonamentului, în primele 6 luni de la efectuarea upgrade-ului, pentru a experimenta avantajele vitezei superioare oferite de acest serviciu.

Digi RCS-RDS, schimbare majoră pentru toți abonații din România în 2023
Totodată, și clienții noi care aleg serviciul de internet se vor bucura de aceeași reducere, timp de jumătate de an, dacă optează pentru unul dintre cele două pachete de internet fix.

Fiberlink 500, la prețul redus de 15 lei (TVA inclus), cu viteze de până la 500 Mbps, respectiv Fiberlink 1000, la prețul redus de 20 lei (TVA inclus), cu viteze de până la 940 Mbps.

Oferta este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro și în aplicația mobilă DIGI.ro, iar reducerea se va aplica pe factura lunii următoare, potrivit Digi.ro.