OFERTĂ-ŞOC pentru Mircea Lucescu, din campionatul Franţei. Il Luce este chemat să o antreneze pe PSG

Oficialii clubului francez Paris Saint-Germain i-au propus un contract pe trei sezoane tehnicianului român al formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a anunţat, luni, site-ul sportmediaset.it.

11 mart. 2013, 18:22
OFERTĂ-ŞOC pentru Mircea Lucescu, din campionatul Franţei. Il Luce este chemat să o antreneze pe PSG

Se anunţă o vară incendiară pe piaţa transferurilor de antrenori. Este sigur că Josep Guardiola o va prelua pe Bayern Munchen, se bănuieşte că Rafa Benitez va pleca de la Chelsea şi e aproape sigură despărţirea lui Jose Mourinho de Real Madrid. Mircea Lucescu a dat de înţeles şi el de înţeles că o va părăsi pe Şahtior Doneţk, iar presa italiană anunţă că înlocuitorul său va fi actualul tehnician al lui AC Milan, Massimilano Allegri.

În ceea ce-l priveşte pe Il Luce, tot italienii sunt cei care au lansat bomba, anunţând că a fost ofertat de Paris Saint-Germain, gruparea pregătită în prezent de Carlo Ancelotti, şi la care evoluează, între alţii, atacantul Zlatan Ibrahimovic.

Conform site-ului sportmediaset.it, citat de agenţia Mediafax, tehnicianul român ar urma să primească un salariu anual de şase milioane de euro.

Lucescu, în vârstă de 67 ani, se află la Doneţk din 2004, timp în care echipa miliardarului Rinat Ahmetov a câştigat de şase ori campionatul Ucrainei. Presa a notat după eliminarea echipei Şahtior din optimile de finală ale Ligii Campionilor că Lucescu intenţionează să nu mai continue la Doneţk.

Tot luni, presa italiană a anunţat că oficialii clubului Şahtior Doneţk i-ar fi făcut o ofertă de şase milioane de euro pe an antrenorului italian al echipei AC Milan, Massimiliano Allegri, pentru a prelua din sezonul viitor conducerea tehnică a grupării ucrainene.

Mircea Lucescu ar urma să-l înlocuiască la PSG pe italianul Carlo Ancelotti, despre care se vehiculează că din vară va pleca la Real Madrid pentru a-l înlocui pe Jose Mourinho.