Oferte bombă la LIDL. Produsul de sezon pe care se va bate toată lumea de mâine. Costă cât un pepene mare!

Lidl va vinde în această săptămână câteva produse interesante pentru sezonul estival, când oamenii petrec mai mult timp afară. Printre acestea se află două modele de trotinete și o dronă pentru copii, dar şi un rucsac frigorific. Şi Kaufland plusează cu promoţii interesante.

27 iun. 2022, 14:29
Oferte bombă la LIDL. Produsul de sezon pe care se va bate toată lumea de mâine. Costă cât un pepene mare!

Oferte bombă la LIDL pentru perioada 27.06 – 3.07.22, LIDL s-a orientat spre produse de sezon, care ar putea avea mare căutare în aceste zile, mai ales că preţurile nu sunt deloc mari.

Şi Kaufland a anuntat o decizie foarte importanta pentru clientii din toata tara si magazinele in care vor fi efectuate o serie de schimbari foarte serioase despre care oricine ar trebui sa stie acum. Vorbim despre o decizie a celor de la Kaufland care sa le permita clientilor din Romania sa se bucure de o serie noua de promotii in cadrul magazinelor din toata tara, unele care sunt oferite doar pentru o perioada limitata de timp in Romania chiar incepand din 29 iunie.

Ce salarii oferă Kaufland în această perioadă şi pentru ce posturi. Multe dintre ele te vor uimi
Kaufland a hotarat ca din acea data sa aiba noi reduceri pentru produse in cadrul tuturor locatiilor sale din toata tara, iar separat de asta deschide si o noua campanie speciala pentru romani. Kaufland a anuntat ca da startul unei campanii numite Vanatoarea Comorilor, iar asta pentru ca le va oferi romanilor posibilitatea de a beneficia de anumite promotii speciale atunci cand cumpara unele dintre produsele pe care le vinde in momentul de fata in tara noastra.

Kaufland spune ca in momentul in care cumparam cel putin 2 produse care fac parte din campania care este in plina desfasurare acum, si scanam Kaufland Card, avem sansa de a castiga unele dintre premiile speciale ale campaniei. Exista multe produse care fac parte din aceasta promotie speciala in momentul de fata, astfel ca avem de unde sa alegem orice ne-ar putea interesa sa cumparam in aceasta perioada, ceva ce desigur ca este perfect normal.

LIDL anunţă schimbări importante în toate magazinele din România. Noua ofertă de produse la preţuri imbatabile
Kaufland anunta ca desfasoara aceasta campanie speciala pentru o perioada limitata de timp incepand cu ziua de 29 iunie, astfel ca trebuie sa ne uitam cu mare atentie la toate ofertele inainte de a alege exact ceea ce ne dorim. In functie de produsele pe care le cumparam si ceea ce scanam la casele de marcat pe Kaufland Card, e posibil ca si premiile de care beneficiem sa fie diferite in raport cu ceea ce este oferit de catre compania romaneasca acum.

Să revenim la top cinci produse din caralogul Lidl:

1. Quadrocopter;

Am putea spune că este o dronă de jucărie. În pachet sosește cu un controller de tip gamepad ce funcționează pe 2.4 GHz, are mai multe moduri automate de zbor, 4 niveluri de viteză, integrează un senzor gyro pe 6 axe pentru un plus de stabilitate și totul la aprox. 150 lei. Quadrocopterul care va fi disponibil în magazinele companiei este recomandat pentru copii cu vârste mai mari de 12 ani. Dispozitivul include senzor giroscopic cu șase axe pentru o stabilitate mai mare.

Sunt disponibile patru viteze, iar drona include lumini LED care afișează două culori. Dispozitivul oferă și moduri autonome de zbor. Produsul va costa 149 de lei. În cutie sunt incluse mai multe accesorii, inclusiv un set de elice de rezervă. Drona funcționează cu baterii.

2. Avion planor;

Nu pot spune că este un gadget, dar juniorul se va bucura de o jucărie de genul alături de alți prieteni de-ai săi. Este recomandat spre a fi folosit de la vârsta de 8 ani în sus. Trebuie doar să ai un spațiu pe măsură spre a-l folosi.

Tot pentru copii va fi disponibilă, începând de joi, o trotinetă pliabilă Crivit. Vehiculul este disponibil în versiuni pentru băieți și fete. Trotineta are role de 145 mm cu 7 rulmenți. Frânarea se face prin fricțiune la roata din spate.

Ghidonul trotinetei are o înălțime reglabilă între 75 și 93 cm, iar mânerele sunt realizate dintr-un material moale. Suprafața pe care stau tălpile este prevăzută cu puncte din silicon pentru o aderență mai bună. Vehiculul suportă o greutate maximă de 100 kg. Pliată, trotineta are dimensiunile 72 x 12 x 26 cm. Produsul va costa 169 de lei.

3. Rucsac frigorific poate mări profitul Kaufland. 

Ce trebuie ținut cont la un rucsac de genul este că are nevoie de pastile spre a menține temperatura. Nu îl iei, adaugi produsele acolo și gata, așa cum se așteaptă unele persoane. Mă rog, observ că și LIDL nu se teme în a-l denumi rucsac FRIGORIFIC, un termen pe care l-aș considera ușor forțat.

4. Friteuză cu aer cald;

Sunt curios cum funcționează. Nu are nevoie de ulei sau grăsime spre a funcționa. Are control touch, 8 programe preinstalate, capacitate de 2.5 litri pentru coș și primește 500 gr. de cartofi pai. Are putere de 1350W.

5. Cântar de bucătărie;

 

Este ieftin și cântărește până la maxim 5 kilograme. Întregul catalog îl puteți consulta aici.