Oferte de 1 Decembrie la munte: Turiştii sunt aşteptaţi cu petreceri şi bucate tradiţionale

Ziua Naţională sărbătorită la munte cu cârnaţi şi brânză de burduf. Mii de turişti şi-au rezervat camerele pe Valea Prahovei sau în zona Bran-Moeciu, iar hotelierii îşi aşteaptă clienţii cu petreceri şi mese pline de bucate tradiţionale.

24 nov. 2013, 07:59
Oferte de 1 Decembrie la munte: Turiştii sunt aşteptaţi cu petreceri şi bucate tradiţionale

La Tărlungeni, în judeţul Braşov, preţul unui pachet de 2 nopţi de cazare all-inclusive costă 300 de lei de persoană.

„Pentru clienţii nostri am pregătit un program special de 1 decembrie. Petrecere cu specific tradiţional românesc, preparate tradiţionale. Vom face şi un foc de tabără”, a declarat Cornelia Brescan, managerul complexului.

Am pregătit de 1 decembrie, pentru clienţii noştri produse tradiţionale – cârnăciori, ciolan afumat, pastramă, brânză de burduf, caş, telemea”, a precizat bucătarul.

În Poiana Braşov, două nopţi cu mic dejun şi dejun tradiţional de ziua naţională costă 250 de lei de persoană la un hotel de 4 stele.

„Cazarea include mic dejun, TVA, piscină, saună, salină, fitness, wifii şi parcare”, a spus Marina Tiu, manager de vânzări.

Un sejur de două nopţi ceva mai ieftin găsim în zona Bran-Moeciu. Aici preţurile pornesc de la 200 de lei de persoană. Hotelurile şi pensiunile au fost rezervate deja în proporţie de 70%.