Oferte de neratat la Lidl de luni, 29 ianuarie, la produse adorate de români. Prețurile sunt excelente, așa că va fi bătaie pe ele

Lidl va avea de luni, 29 ianurie, pe rafturi alimentele dorite de toți românii. Se vor vinde ca pâinea caldă, prețurile fiind mici.

28 ian. 2024, 11:47
Oferte de neratat la Lidl de luni, 29 ianuarie, la produse adorate de români. Prețurile sunt excelente, așa că va fi bătaie pe ele
Oferte de neratat la Lidl, de luni, 29 ianuarie

Lidl bagă la ofertă de luni, 29 ianuarie, produsele pe care toți românii și le doresc. Se vor vinde imediat, pentru că au prețuri excelente. Retailerul german și-a obișnuit clienții cu cele mai bune alimente de bază.

Lidl va avea la ofertă produse care pretează la tot felul de mâncăruri tradiționale. Unul dintre acestea, care va fi adăugat în coșul de cumpărături instant, constă în carnea tocată de vită și porc. O singură caserolă are o greutate de 1.000 de grame, ceea ce înseamnă că poate fi folosită de două ori. Aceasta se vinde la prețul de 16,99 lei. Un kilogram de făină are un cost de 1,69 lei, iar lebărul costă 5,99 lei.

Citește și: Scumpiri fără precedent, România se apropie de un hazard economic. Prognoza BNR pentru 2024

Românii care obișnuiesc să facă cumpărăturile la Lidl pit achiziționa la prețuri mici și cârnații groși de porc la doar 18,99 lei. Stocul este limitat, ceea ce înseamnă că se vor vinde imediat.

Un alt aliment cu stoc limitat este peștele spadă file, care s găsește la congelator la prețul de 19,99 lei. Brânza ricotta, gustoasă și ideală în salate, poate fi cumpărată de români de luni cu 5,99 lei.

Reducerile nu se opresc aici. Lidl pune la dispoziție o telemea din brânză de oaie, la o cantitate de 300 de grame, la prețul de 12,49 lei. Iaurtul de băut marcă proprie se vinde, potrivit catalogului online, cu 1,99 lei.

Citește și: Supermarketurile, magazinele de proximitate și farmaciile, obligate prin lege să accepte plăţi cash

Lidl are mereu oferte pentru toate buzunarele. Începând de luni, 29 ianuarie, cumpărătorii au posibilitatea să cumpere felii de brânză topită la numai 5,49 lei.

Mixurile de salată se vând cu 3,49 lei, lasagna bolognese – 15,99 lei, iar eclerul cu cacao și frișcă sau cu frișcă și cafea se găsește pe rafturi la prețul de 7,99 lei. De asemenea, magazinul pune la dispoziția oamenilor și apă minerală la costul de 2,49 lei.