Oferte de neratat sâmbătă, 21 octombrie, la Lidl. Produsele iubite de români au mari reduceri, nu vor sta prea mult pe rafturi

Lidl bagă la vânzare sâmbătă, 21 octombrie, produsele preferate de români. Acestea se găsesc pe rafturi la prețuri foarte bune.

21 oct. 2023, 11:47
Oferte de neratat sâmbătă, 21 octombrie, la Lidl. Produsele iubite de români au mari reduceri, nu vor sta prea mult pe rafturi
Reduceri de neratat la Lidl

Lidl are oferte la produsele preferate de români, de sâmbătă, 21 octombrie. Reducerile sunt foarte mari, așa că nu vor sta foarte mult pe rafturi.

Supermarketul va pune la vânzare multe produse adorate de români. Este vorba despre preparate din carne, dar și de o băutură adorată. Totodată, un produs lactat va fi la reducere foarte mare.

Citește și: Lidl introduce un nou serviciu pentru clienții din România. La ce te ajută și cum îl poți folosi

Printre produsele puse la dispoziție de Lidl se află cașcavalul afumat de la Milbona. Are o reducere de 40%, așa că cei care sunt fanii săi trebuie să-l cumpere. Poate fi cumpărat la prețul de 18,99 lei.

Pulpa de porc pentru șnițel va costa 11,99 lei. Prețul său inițial a fost de 15,49 lei, deci vorbim despre o reducere destul de mare.

Tot la Lidl găsiți weekendul acesta o promoție la pește. Fileul de cod Alaska are o reducere de 42%. Mai exact, începând de azi, el va costa 10,99 lei, de la un preț inițial de 18,99 lei.

Citește și: Produsul Lidl care se vinde cu doar 1,59 de lei. Dacă vrei să profiți de ofertă trebuie să te grăbești. Stocul este limitat

În oferta Lidl mai intră un produs preferat de români. Este vorba despre băutura răcoritoare Granini, în stoc limitat. Este vorba despre sentimente diferite, anume sucul de mere verzi și sucul de vișine. Prețul pentur o singură sticlă de 1,5 litri este de 6,45 lei.

Toate aceste produse vor fi disponibile la Lidl începând cu data de 21 octombrie 2023.