OFERTE de RUSALII. Vezi unde poţi să fugi în minivacanţă şi cât te costă

Românii au parte de încă o mini-vacanţă, cea de Rusalii. Bugetarii vor avea liber pe 7,8 şi 9 iunie, aşa că hotelierii s-au pregătit temeinic şi se întrec în oferte.

RomaniaTV.net
06 iun. 2014, 10:01
OFERTE de RUSALII. Vezi unde poţi să fugi în minivacanţă şi cât te costă

Bani să aibă românii pentru că ofertele sunt variate! De pildă, la Costineşti, preţul pentru un hotel de 3 stele porneşte de la 104 lei pe noapte. Dacă doriţi şi micul dejun, plătiţi 150 de lei, potrivit România TV.

În Mamaia puteţi găsi oferte la fel de bune. O cameră dublă de trei stele costă 801 lei pentru un sejur de 3 nopţi, pentru doi adulţi, cu mic dejun şi cina incluse. Tot în Mamaia, un sejur într-un apartament la un hotel de 4 stele, costă 1.332 de lei. Preţul este pentru 3 nopţi de cazare pentru doi adulţi, cu mic dejun inclus.

Preţurile mai mici sunt în Eforie. O cameră dublă la un hotel de două stele costă 138 de lei pentru doi adulţi, timp de 3 nopţi.

Citeşte şi MINIVACANŢĂ DE RUSALII. Ce ZILE LIBERE mai primesc românii 2014. Noi ZILE LIBERE ÎN 2015

La Olimp, hotelurile şi-au pregătit piscinele în caz că apa mării va fi rece. La un astfel de hotel camera dublă costă aproape 700 de lei iar apartamentul 1.500 de lei. Turiştii au acces liber la piscina exterioară şi la grădiniţa de copii.

Citeşte şi MOŞII DE VARĂ: Superstiţii şi tradiţii româneşti

În Neptun, tariful la camera dublă este 600 lei/sejur 3 nopţi, pentru 2 adulţi, cu mic dejun inclus.

La Vama Veche, proprietarii de pensiuni au ridicat ştacheta – au oferte pe 4 nopţi. Un astfel de sejur costă până la 650 de lei pentru două persoane.