OFERTE tentante pentru vacanţa de Paşte şi 1 Mai

Paştele şi minivacanţa de 1 mai nu trebuie să fie şi o povară financiară. Pensiunile au preţuri pentru toate buzunarele. În plus, site-urile care oferă vouchere cu reduceri sunt pline cu oferte în toate colţurile ţării, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
21 apr. 2013, 16:17
OFERTE tentante pentru vacanţa de Paşte şi 1 Mai

Una dintre cele mai ieftine cazări o puteţi găsi la o pensiune din Bucovina. 120 de lei de persoană pentru 3 nopţi de cazare. Asta dacă achiziţionaţi un voucher de 10 lei care să vă asigure această reducere.

Dacă vreţi să petreceţi Paştele în Buşteni, găsiţi şi aici o super ofertă. Cumpăraţi un voucher de 15 lei şi plătiţi apoi 135 de lei pentru 3 nopţi şi masa din noaptea de Înviere.

Pentru minivacanţa de 1 Mai, o ofertă foartă bună e la Poiana Braşov: 169 de lei pentru două nopţi de cazare cu mic dejun . Turiştii vor avea şi acces gratuit la saună şi jacuzzi.

Pentru cei care nu au decis încă unde vor să meargă de Paşte sau de 1 mai, agenţiile de turism au pregătit şi oferte last minute accesibile între 260 şi 350 de lei pentru 3 nopţi de cazare cu pensiune completă.