Oferte incredibile săptămâna aceasta la Lidl! Prețuri de nerefuzat la numeroase produse electrocasnice

Săptămâna aceasta, Lidl vine cu o mulțime de oferte speciale. A apărut noul catalog în care românii vor putea cumpăra numeroase produse la prețuri de nerefuzat.

30 ian. 2023, 20:29
Oferte incredibile săptămâna aceasta la Lidl! Prețuri de nerefuzat la numeroase produse electrocasnice

Lanțul de hipermarketuri Lidl a anunțat noul catalog de oferte speciale! În săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie, românii se vor putea bucura de prețuri atrăgătoare la o mulțime de produse. Vorbim de promoții speciale la dispozitive electrocasnice pentru bucătărie, articole și produse pentru casă, dar și la produse alimentare în stil american.

Citiți și: Lidl, ofertă imbatabilă la raft de luni. Lista produselor pentru care se vor bate românii 

Prețuri avantajoase la produsele electrocasnice de la Lidl

Spre exemplu, în noul catalog, o mașină de cusut compactă, marca EASYMAXX, se poate cumpăra la prețul de 399 de lei. Este compactă și ideală pentru scurtarea pantalonilor sau tivirea perdelelor. Modelul permite realizarea a 12 tipuri de cusături și are două trepte de viteză. Mașina de cusut cântărește 2,2 kg, iar alimentarea cu energie electrică poate fi făcută de la baterii sau de la priză.

De asemenea, o altă ofertă de refuzat ar putea fi și un aspirator de mână umed uscat, fără fir, marca Livarno Home, care poate fi achiziționat la prețul de 149 de lei. Dispozitivul de 7,4 V poate fi folosit inclusiv pentru murdărie umedă sau lichide. Are o capacitate de colectare de 400 ml pentru praf și 150 ml pentru lichide. Aspiratorul de mână include diltru de praf și stație de încărcare și are o autonomie de până la 22 de minute, produsul având o garanție de trei ani.

Iubitorii de popcorn pot găsi la Lidl și un aparat special produs de firma Silvercrest Kitchen Tools, care costă doar 89.99 de lei.  Dispozitivul poate prepara 60 g de popcorn în doar două minute, iar în pachet este inclusă și o lingură. Totodată, cei care vor să gătească și să nu petreacă mult timp în bucătărie pot un aparat pentru vafe, gogoși sau omletă, care costă tot 89,99 lei.

De joi, 2 februarie, românii  vor putea găsit în magazinele și un radio de bucătărie FM/DAB+, marca Silvercrest, la prețul de 149 de lei.  Aparatul are 60 de spații de memorare, iar alarma poate utiliza un sunet de alarmă sau un post de radio. Afișajul orei poate fi setat pentru 12 sau 24 de ore. Dispozitivul are dimensiunile 26 x 5,3 x 16,3 cm și poate fi montat sub corpurile suspendate din bucătărie.

Citiți și: Angajări Lidl 2023. Cu cât au crescut salariile unui casier Lidl. Se dau bonus lunar tichete de masă şi vouchere cadou