Lidl, ofertă imbatabilă la raft de luni. Lista produselor pentru care se vor bate românii

Produsele iubite de milioane de români reapar în magazinele Lidl. Avem lista detaliată a ofertelor din catalogul Lidl, sunt multe oferte la alimente, dar şi la gadgeturi.

29 ian. 2023, 21:51
Lidl, ofertă imbatabilă la raft de luni. Lista produselor pentru care se vor bate românii
Surpriza de la Lidl înainte de Revelion 2023, se lichidează stocurile de Crăciun.

De săptămâna viitoare,  intră din nou în oferta Lidl un televizor, la un preț foarte avantajos. Modelul care va fi disponibil în magazinele retailerului este Blaupunkt BA32H4142LEB. Dispozitivul are display LED, cu diagonală de 80 de cm și rezoluție HD Ready (1.366 x 768 de pixeli).

Televizorul Blaupunkt rulează sistemul de operare Android TV, care oferă acces la peste 7.400 de aplicații.  Modelul dispune de următoarele porturi: 3 x HDMI, 1 x Ethernet, 1 x mufă audio de 3.5 mm, 2 x USB și slot CI+. La acestea se adaugă conexiuni wireless Wi-Fi și Bluetooth.

Nebunie la rafurile Lidl de luni. Avem catalogul cu cele mai mari reduceri. Produsele pe care va fi bătaie la casele de marcat!

Difuzoarele au putere de 8 W, iar sistemul audio este compatibil cu tehnologia Dolby Atmos.

La Lidl, televizorul va fi disponibil începând de joia viitoare (2 februarie), la prețul de 699 de lei. Același model costă la eMAG, în acest moment, 879 de lei.

Dispozitivul face parte din clasa energetică F, cu un consum de energie electrică la 1.000 ore de 30 kWh.

Cu suportul instalat, televizorul are dimensiunile 471,7 x 203,7 x 721,6 mm și o greutate de 5,3 kg. Modelul este compatibil cu standardul VESA 200 x 200.

Lista cu produsele speciale care intră de luni la Lidl

Începând de luni, în magazinele Lidl, la prețuri fără concurență, gospodinele vor găsi de la aparat de făcut vafe, tocător multifuncțional, ceainic electric, deshidrator de alimente, tot ce ai nevoie pentru a-ți dota cu stil și la un preț mini bucătăria, dar nu oricum, ci în stil american. Așa că, iată și lista cu produsele speciale care intră în magazinele Lidl:

  • Aparat pentru vafe / gogoși / omletă Silvercrest Kitchen Tools – 89,99 lei bucata,
  • Cuptor cu microunde Silvercrest Kitchen Tools – 319,00 lei bucata,
  • Aparat preparat clătite Silvercrest Kitchen Tools – 149,00 lei bucata,
  • Aparat de făcut popcorn Silvercrest Kitchen Tools – 89,99 lei bucata,
  • Sandwichmaker Silvercrest Kitchen Tools – 74,99 lei bucata,
  • Tigaie pentru clătite, din aluminiu turnat Ertnesto – 89,99 lei bucata,
  • Cuțite pentru friptură, 6 bucăți Ernesto – 29,99 lei set 6 bucăți,
  • Tocător Ernesto – 19,99 lei bucata.

Așa că, ne vedem luni, 30 ianuarie în magazinele Lidl, pentru a face rost de toate noile accesorii de bucătărie pe care le oferă marca germană. Dacă nu te-am convins, poți oricând consulta oferta Lidl.

LIDL Romania, companie care are un numar foarte mare de supermarket-uri in toata Romania in momentul de fata, ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu faptul ca incepand din cursul saptamanii viitoare urmeaza sa aiba o serie de produse noi si interesante disponibile pentru oricare dintre clientii din toata tara.

LIDL Romania a pregatit foarte multe surprize in cadrul magazinelor sale din toata tara, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre produse in stil american pe care le vom putea cumpara incepand din cursul diminetii de maine, si puteti vedea ca exista destula varietate de care ne vom putea bucura in mod oficial in Romania.

Totul face parte din ofertele speciale pe care LIDL le are disponibile incepand de saptamana viitoare in locatiile din toata tara, iar spre deosebire de alte promotii oferite, nu vorbim doar despre produse in stil american, ci si despre aparate de gatit, nu neaparat exclusiv americane, dar care ne ajuta sa gatim mult mai usor.

PENSII 2023. Marius Budăi, anunţ crucial pentru 5 milioane de români: Noua formulă de calcul, bazată pe o lege veche

LIDL pune la vanzare toate aceste produse pentru noi fara sa fie nevoie sa avem un card LIDL Plus pentru a ne bucura de oferte, astfel ca putem sa cumparam din magazinele sale orice ne intreseaza, in orice moment incepand de maine, insa numai pana in momentul in care promotia se va termina, astfel ca e bine sa ne grabim.

LIDL Romania are pe website-ul sau intregul catalog de oferte care sunt disponibile in mod oficial pentru romanii din intreaga tara, asa ca merita sa va uitati cu foarte mare atentie la ceea ce va fi disponibil, pentru ca la finalul saptamanii viitoare toate reducerile vor disparea complet din oricare dintre magazinele din tara.