Oferte LAST MINUTE pentru Crăciun şi Revelion. Unde costă cazarea 70 de lei pe noapte

Surpriză pentru cei care nu au apucat să-şi rezerve vacanţa. Pe Valea Prahovei încă mai pot găsi camere şi chiar mai ieftine decât până acum. Ofertele last minute pornesc de la 70 de lei camera pe noapte. 

RomaniaTV.net
22 dec. 2015, 11:45
Oferte LAST MINUTE pentru Crăciun şi Revelion. Unde costă cazarea 70 de lei pe noapte

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun şi Revelion, cei care vor să plece într-o vacanţă au ocazia să prindă preţuri extrem de bune la ofertele last minute, informează România TV. Astfel, pentru Crăciun şi Revelion sunt disponibile oferte de cazare între 70 şi 200 de lei, în funcţie de preferinţe, precum şi de masa tradiţională, inclusă sau nu în ofertă. 

Citeşte şi Cadouri de Craciun: Idei de daruri pentru familie

Cele mai bune oferte au fost scoase de către proprietarii de apartamente şi de vile de 2 margarete, care se închiriază integral.

În funcţie de numărul de camere, preţul unui sejur pleacă de la 1000 de lei. Oferte bune se găsesc şi la hotelurile de 3 şi 5 stele. Un sejur de 4 noţi la un hotel de 3 stele, cu masă tradiţională de Crăciun inclusă, costă 1700 de lei. La un hotel de 5 stele, 5 nopţi de cazare cu delicatesele tradiţionale incluse costă peste 1000 de lei.