Oferte pe bandă rulantă la Lidl, a început săptămâna grecească. Găsiţi tentacule de caracatiţă, musaca, gyros şi alte zeci de produse cu specific mediteranean la preţuri mici

A început săptămâna grecească la Lidl! Zeci de produse cu specific mediteranean pot fi găsite pe rafturile magazinelor.

03 aug. 2022, 17:55

Dacă nu treceţi prin Grecia în această vară, dar mi se face dor de gustul irezistibil al preparatelor grecesc, e momentul perfect să faceţi o vizită la Lidl şi să luaţi toate produsele care vă fac cu ochiul.

Începând din această săptămână în toate magazinele Lidl găsiţi specialităţi în stil grecesc. Fructe de mare în stil grecsc, marinate, pateuri cu brânză, tentacule de caracatiţă, iaurt grecesc, pastă de măsline, ulei extravirgin de măsline, musaca grecească, chiftele umplute, sos tzatziki. Acestea sunt doar câteva din produsele din ofertă.

Ce preţuri găsiţi în săptămâna grecească la Lidl

La capitolul fructe de mare, Lidl are o gamă variată de produse. Puteţi opta pentru tentaculele de caracatiţă, pe care le găsiţi la preţul de 59,99 de lei, sau fructe de mare marinate în stil grecesc, care costă 17,99 de lei. De asemenea, tot săptămâna aceasta găsiţi şi celebrele chiftele umplute în stil grecesc, la preţul de 13,99 de lei, sau sărmăluţe cu orez în foi de viţă, la 8,99 de lei.

Pentru un mic dejun săţios aveţi varianta de iaurt grecesc, la 12,99 de lei, sau iaurt cremos cu fructe, la 7,99 de lei. În această perioadă găsiţi şi tot felul de aperitive gustoase, cum ar fi brânză cremoasă cu măsline Kalamata (7,99 lei), cremă de brânză cu Feta (7,99 de lei), pateuri cu spanac şi brânză (13,99 de lei), mix de aperitive greceşti (19,99 de lei), măsline verzi umplute (8,99 de lei), musaca (13,99 lei).

În ofertă găsiţi şi îndrăgitele paste Kritharaki (3,99 de lei), pizza (9,99 lei), ulei extravirgin de măsline (22,99 de lei), Gyros din carne de porc (9,99 de lei).

Şi deserturi sunt o mulţime în această perioadă. Doritorii pot găsi baclava cu nucă (17,99 de lei), halva din susan cu cacao (7,99 lei), rahat grecesc (7,99 lei), Bougatsa cu alune de pădure (11,99 lei), fructe confiate în sirop (9,99 lei).