Oferte pentru vacanţa de Paşte: Staţiunile din Braşov şi Suceava, la mare căutare

Ofertele de vacanţe de Paşte sunt la mare căutare în această perioadă. Chiar dacă sunt foarte scumpe, staţiunile din Braşov şi cele din Suceava au cei mai mulţi clienţi. Pentru că cererea este foarte mare, hotelierii ridică preţurile de la an la an.

RomaniaTV.net
11 mart. 2012, 12:59
Oferte pentru vacanţa de Paşte: Staţiunile din Braşov şi Suceava, la mare căutare

În Poiana Braşov, la un hotel de patru stele, preţul unui sejur de 4 nopţi de cazare, plus una bonus, porneşte de la 240 de euro de persoană.

„Le-am pregătit un program foarte frumos, incepe vineri cu o cină de post, avem apoi o gustare după Înviere. O petrecere a doua zi. Să ţină vremea cu noi, avem o petrecere câmpenească (…) şi vom face miel la proţap şi frigărui şi de toate, o nebunie gastronomică”, a declarat Daciana Pintilie, purtătorul de cuvânt al unui hotel din Poiana Braşov.

La Predeal, preţul unui sejur de trei nopţi costă aproximativ 150 de euro de persoană. Din meniu nu lipsesc: vinul fiert cu mirodenii şi preparatele din carne de miel.

„Avem friptură de miel împănată cu usturoi şi şunculiţă ţărărnească. Avem şi curcan cu maghiran şi citrice, avem şi surpriza iepuraşului, cozonacul şi pasca tradiţională”, a spus Remus Gherghescz, bucătar şef.

Bucovina este una din cele mai căutate destinaţii din România pentru sărbatoarea Pascală. Însă consturile unei vacanţe aici sunt mai mari decât în Ţara Sfântă. Preţurile pornesc de la 600 de lei de persoană pentru 3 nopţi de cazare şi ajung până la 2.350 de lei de persoană – cazare şi masă pentru 4 nopţi la o pensiune de 4 stele.