Ofertele cu care Lidl va da lovitura de Sărbători. Unele produse se pot rezerva online. Preţuri pentru toate buzunarele

Lidl pregăteşte oferte de nerefuzat pentru 1 decembrie şi pentru Crăciun. Din oferta de săptămâna aceasta nu lipsesc produsele tradiţionale pe care românii obişnuiesc să le consume de Ziua Naţională. Şi tot de săptămâna aceasta, Lidl reintroduce posibilitatea rezervării unor produse specifice Crăciunului.

28 nov. 2022, 14:50
Ofertele cu care Lidl va da lovitura de Sărbători. Unele produse se pot rezerva online. Preţuri pentru toate buzunarele

Lidl sărbătoreşte Ziua Naţională a României. De luni găsiţi în toate magazinele Lidl produse necesare pentru a pregăti mâncare tradiţională de 1 decembrie.

Lidl are la vânzare jumări de porc, 250 g, la preţ de 11.99 lei. De asemenea, fasole albă bob mare, 1 kg, se vinde cu  9.99 lei pachetul.

Asezonată cu cârnaţi, puteţi pregăti fasole cu cârnaţi de te lingi pe degete. Vezi aici reţeta de fasole cu cârnaţi

Tot din oferta de 1 decembrie găsiţi la Lidl ciorbă de burtă la preţ de 7.49 lei / cutia de 400 grame.

Pentru luna decembrie, Lidl preşteşte şi alte oferte atractive. La fel ca anul trecut, unele produse specifice perioadei de Crăciun vor putea fi rezervate în aplicaţia Lidl Plus şi ridicate ulterior din magazin.

Oferta pentru Sărbători cuprinde jumătate de porc, greutate aproximativă 40 – 50 kg, preţul este de 14.9 lei pe kilogram. Deocamdată luni, 28 noiembrie, Lidl anunţa că stocul este epuizat temporar.

Citeşte şi: Daniel Ghiță anunță „prăpăd” înainte de Sărbători: „Cum se face că în fiecare an apare pesta porcină, doar în România exact înaintea Sărbătorilor Creștine? Omorâți porcii românilor, să-i aduceți în faliment pe toți fermierii români!”

Ca să gătiţi mai uşor carnea, tot în ofeta Lidl, găsiţi Robot multifuncţional de bucătărie, la preţ de 2199 lei. Aparatul poate fi folosit la gătit, prăit, preparare la abur, frământat, mixat, amestecat şi tocat, măcinat sau pasat.

Tot în oferta Lidl pentru Crăciun găsiţi brad natural Nordmann cu înălţime cuprinsă între 2 şi 2.5 metri. Bradul poate fi rezervat începând cu 29 noiembrie, iar prima zi de ridicare este 1 decembrie.

Citeşte şi: Unde găseşti cel mai ieftin brad de Crăciun în 2022. Marile magazine şi-au anunţat deja ofertele