OFICIAL: Cristian Popescu Piedone revine la Primăria Sectorului 5

Decizie fără precedent în România! Cristian Popescu Piedone este din nou, primar la Sectorul 5 din Bucureşti. Prefectul Capitalei a semnat în urmă cu scurt timp ordinul de repunere în funcție.

22 iun. 2023, 18:08
OFICIAL: Cristian Popescu Piedone revine la Primăria Sectorului 5

Revenire spectaculoasă pentru Cristian Popescu Piedone, după ce ieri – miercuri, 21 iunie 2023, a fost eliberat din închisoare. Astfel, celebrul politician este de azi, primar la S5 și mare favorit să obțină un nou mandat în 2024.

Cererea de repunere în funcție a lui Cristian Popescu Piedone a fost făcută în cursul după-amiezii, astăzi, la un an și o lună de când politicianul a văzut lumina zilei din spatele gratiilor.

La serviciu, Piedone va reveni de luni, 26 iunie. Fostul membru PSD a promis schimbări radicale la nivelul conducerii locale.

O conferință de presă cu prilejul revenirii lui Piedone la Primărie, respectiv prima ședință de Consiliu Local va avea loc cel mai probabil tot la începutul săptămânii viitoare.

Cristian Popescu Piedone a făcut primele declarații după eliberarea din închisoare.

„Sincer, îmi piedusem speranța. Doar Dumnezeu mi-a mai rămas. Există speranță pentru România pentru dreptate. Din păcate, am răspuns pentru altcineva”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Primele declarații ale lui Cristian Popescu Piedone, după eliberarea din închisoare

Întrebat ce le spune rudelor celor decedați la Colectiv, Piedone a declarat: „Dacă copiii mei erau în acea seară acolo și mureau, spuneam în continuare că sunt nevinovat. Ce s-a schimbat până azi? Zero. Nu aveam ce să previn. Credeți că eu m-am dus să-i măsor? Dacă tu bagi la tine în casă 100 de inși vine primarul să te controleze?”.

Controversatul CTP s-a arătat nemulțumit de eliberarea lui Piedone.

„(…) Numitul e liber pentru că fapta nu există. A existat vreme de 7 ani, iar acum s-a evaporat. Așa cum ai spune despre o piatră, un animal, un pom, un cadavru că nu există și n-a existat vreodată”, a comentat primarul.