Oficial: FCSB – CFR se joacă în Ghencea! Primele reacţii: „Ciolacu l-a pus cu botul pe labe pe Talpan!”

FCSB - CFR Cluj, din etapa a patra a SuperLigii, se va juca în Ghencea. Partida are loc pe 6 august, de la ora 21:30. O comisie de la LPF va merge marți sa omologheze stadionul Steaua pentru Liga 1, deoarece FCSB - CFR va fi primul meci din SuperLiga jucat pe noul Ghencea.

31 iul. 2023, 16:51
Oficial: FCSB – CFR se joacă în Ghencea! Primele reacţii: „Ciolacu l-a pus cu botul pe labe pe Talpan!”
Oficial: FCSB - CFR se joacă în Ghencea! Primele reacţii: "Ciolacu l-a pus cu botul pe labe pe Talpan!"

Oficial: FCSB – CFR se joacă în Ghencea! „S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea. Bine că s-a rezolvat. Ce a fost a fost, când se rezolvă, e bine. Avem obligația, noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii să nu spunem că suntem Steaua. Noi vom face asta, dar galeria nu o putem opri. Nu ai cum. Am depus și garanția aia de un milion de euro. Suntem în relații bune acum, nu are rost să îi mai contrazic. Jucăm acum, cât e Arena Națională ocupată, apoi revenim acolo. Nu mă interesează pe mine să ocup Ghencea. Mă interesează ce e al meu, nu vreau certuri, discuții. Să țină ei Ghencea! Eu vreau să joc pentru români cât nu e Arena Națională disponibilă”, a declarat Gigi Becali.

Citeşte şi: FCSB are liber să joace în Ghencea. Ordinul MApN a fost publicat în Monitorul Oficial

Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, e convins că Marcel Ciolacu i-a dat lovitura de grație lui Florin Talpan. „Felicitări, Ciolacu! Dacă mai face 2-3 d-astea iese președintele României! Nu am vorbit de trei ori în viața mea cu el. Când am ieșit eu consilier la Primărie mă durea la bască, numai consilier la Primărie nu mă duceam. S-au aruncat ăștia că ce caută Dragomir la PSD. Eu nu eram membru PSD. El a ieșit cu o declarație inteligentă. Domnul Dragomir nu e compatibil cu partidul nostru. Și mi-am luat viteză de acolo, fără să mă simt jignit. M-a contestat PSD-ul, dar elegant. Dar acum îl laud pentru că a făcut niște lucruri bune… Dacă Ciolacu îi pune pe ai lui să facă un proiect de lege pentru finanțarea sportului juvenil, bunici, părinți, nepoți, copii, toți îl votează pe Ciolacu președinte. Neapărat trebuie să facă treaba asta. Cu Ghencea a arătat că are sânge în istalație. Talpan i-a călcat pe toți pe cap. Nu a ținut cont de ministru, de comandantul clubului. Și ajungea și la el. Când a simțit că trepădușii îl calcă pe bombeuri, l-a călcat el pe Talpan. Nici la graniță cu rușii nu-l trimite”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu îi dă preaviz lui Talpan după FCSB-Dinamo: „Nu voi permite ca anumiți funcționari să gestioneze bunurile Statului după bunul plac!”

Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, a susținut încă de anul trecut că FCSB ar trebui să joace în Ghencea, lucru pe care l-a declarat inclusiv după meciul roș-albaștrilor cu Dinamo, de pe 22 iulie. „FCSB va juca în Ghencea. Sunt ferm convins. E un lucru normal. Nu e un moft al nimănui. Cu solicitare normală, orice echipă poate să joace în Ghencea”, a declarat Marcdel Ciolacu după FCSB – Dinamo 2-1.