Oficiali ai Guvernului, interceptaţi la Palatul Victoria în dosarul Belina

Procurorii DNA au verificat toate mail-urile între instituții și au făcut analiză gramaticală pe discuțiile din ședința pregătitoare celei de Guvern. Procurorii lui Kovesi au cheltuit 90.000 de lei ca să-l înfunde pe Liviu Dragnea, iar Sevil Shhaideh s-a ales cu averea sub sechestru după izbucnirea scandalului, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
24 ian. 2019, 15:56
Oficiali ai Guvernului, interceptaţi la Palatul Victoria în dosarul Belina

Procurorii DNA au interceptat discuțiile din ședința pregătitoare celei de Guvern. Cel vizat a fost secretarul general adjunct de la Ministerul Mediului când spune că se doreşte introducerea pe ordinea de zi a proiectului de hotărâre de guvern. Nimic deosebit pana aici, dar procurorii DNA au inceput sa faca analiza gramaticala pe text. Explicațiile din rechizitoriu suna ca o teorie a conspiratiei.

Sevil Shhaideh a fost chemată de mai multe ori la DNA pentru a explica demersul de a trece insula Belina din proprietatea statului tot la stat, dar în administrarea Consiliului Judetean Teleorman.

Dosarul este acum pe rolul Tribunalului București, iar ancheta DNA a costat bugetul de stat 90.000 lei pentru interceptari de convorbiri si mailuri, dar si expertize. Sevil Shhaideh și alți funcționari sunt acuzați de abuz în serviciu în acest dosar.


loading...
Partenerii noștri