Oficiali ai Guvernului, interceptaţi la Palatul Victoria în dosarul Belina

Procurorii DNA au verificat toate mail-urile între instituții și au făcut analiză gramaticală pe discuțiile din ședința pregătitoare celei de Guvern. Procurorii lui Kovesi au cheltuit 90.000 de lei ca să-l înfunde pe Liviu Dragnea, iar Sevil Shhaideh s-a ales cu averea sub sechestru după izbucnirea scandalului, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
24 ian. 2019, 15:56
Oficiali ai Guvernului, interceptaţi la Palatul Victoria în dosarul Belina

Procurorii DNA au interceptat discuțiile din ședința pregătitoare celei de Guvern. Cel vizat a fost secretarul general adjunct de la Ministerul Mediului când spune că se doreşte introducerea pe ordinea de zi a proiectului de hotărâre de guvern. Nimic deosebit pana aici, dar procurorii DNA au inceput sa faca analiza gramaticala pe text. Explicațiile din rechizitoriu suna ca o teorie a conspiratiei.

Sevil Shhaideh a fost chemată de mai multe ori la DNA pentru a explica demersul de a trece insula Belina din proprietatea statului tot la stat, dar în administrarea Consiliului Judetean Teleorman.

Dosarul este acum pe rolul Tribunalului București, iar ancheta DNA a costat bugetul de stat 90.000 lei pentru interceptari de convorbiri si mailuri, dar si expertize. Sevil Shhaideh și alți funcționari sunt acuzați de abuz în serviciu în acest dosar.