Ofiţer reîntors din Afganistan, găsit spânzurat într-o pădure din Vrancea

Un ofiţer al Garnizoanei Brăila, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit spânzurat, luni dimineaţă, într-o pădure de la marginea localităţii vrâncene Vidra. George Vacariu era căpitan la Unitatea Militara 1294 din cadrul Garnizoanei Brăila şi trebuia să se prezinte la program chiar în dimineaţa când şi-a pus capăt zilelor.

29 apr. 2014, 12:11
Ofiţer reîntors din Afganistan, găsit spânzurat într-o pădure din Vrancea

George Vacariu a fost in misiune in Afganistan, in perioada decembrie 2012-iunie 2013, divortand dupa ce s-a intors in tara, scrie infobraila.ro.

Tanarul militar a parasit domiciliul inainte de Pasti, spunandu-i mamei sale ca pleaca la o manastire din Vrancea.  Disparitia a fost sesizata la Politie abia pe data de 23 aprilie, in ziua de Sf. Gheorghe, cand ofiterul isi serba ziua onomastica.

Citeşte şi SINUCIGAŞ, la un pas să arunce un bloc în aer: A spart o ţeavă de gaze atunci când a căzut de la etaj

Luni, un localnic, aflat in trecere prin zona padurii de la marginea comunei Vidra, a observat un autoturism abandonat, iar la aproximativ 200 de metri de acesta, trupul unui barbat spanzurat intr-un copac. Din primele informatii, se pare ca sinuciderea a fost cauzata, cel mai probabil, de o depresie. George Vacariu a lasat si un bilet de adio in care isi cere scuze familiei pentru gestul facut, precizand ca „trebuia sa il faca”.

Pe cadavrul braileanului nu au fost observate urme de violenta, cu exceptia celor provocate de streang.

„Luni dimineata trebuie sa se prezinte la program si nu a venit. Tot luni am fost informati ca a fost gasit spanzurat intre doua localitati din judetul Vrancea. Capitanul George Vacariu nu a creat probleme de ordin disciplinar in cadrul Garnizoanei, unde activeaza din 2006”, a declarat pentru Infobraila, mr. George Popa, purtator de cuvant al Garnizoanei Braila.