OFIŢER STS, CURSĂ FATALĂ cu MOTOCICLETA: Bărbatul a MURIT pe LOC, PRIETENA e în STARE GRAVĂ

Un ofiţet STS din Braşov a murit azi-noapte într-un tragic accident de motocicletă. Prietena sa, aflată şi ea pe motocicletă, a supravieţuit, dar a fost transportată în stare gravă la spital.

RomaniaTV.net
10 iun. 2014, 05:39
OFIŢER STS, CURSĂ FATALĂ cu MOTOCICLETA: Bărbatul a MURIT pe LOC, PRIETENA e în STARE GRAVĂ

O plimbare cu motorul i-a fost fatală în cursul nopţii de luni unui ofiţer STS din Braşov. El a derapat pe carosabilul umed, a fost proiectat într-un gard şi a murit pe loc. Prietena sa, aflată şi ea pe motocicletă, a ajuns în stare gravă la spital, potrivit România TV.

Citeşte şi Vacanţă încheiată tragic. Un motociclist ceh şi-a pierdut viaţa în România

Azi-noapte, Mihai Turcu şi-a luat iubita şi au plecat la o plimbare cu motorul prin oraş. Martorii spun că, deşi afară ploua, motociclistul circula cu viteză. Disperate, rudele au venit imediat la locul tragediei. Prietena baiatului a supravieţuit, dar a fost transportată în stare gravă la spital.

Citeşte şi Accident teribil: Un motociclist scapă cu viaţă după ce intră frontal într-o maşină VIDEO

O persoană de sex masculin de 28 de ani a fost accidentată grav şi a intrat în stop cardio-respirator, medicii l-au resuscitat mai bine de jumătate de oră dar nu a răspuns şi a fost declarat decedat, cealaltă persoană, o fată de 29 de ani, a suferit mai multe traumatisme„, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, lucra în cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.