Ofiţeri ruşi interceptaţi când îi înjură pe Putin şi pe Şoigu: Putin, „un nenorocit”, Şoigu, „un profan incompetent şi un măscărici”

Scufundarea navei-amiral Moskva, la 14 aprilie 2022, de către soldaţii ucraineni, a fost o lovitură uriaşă pentru Kremlin. Mulţi s-au aşteptat ca, după acest incident, Putin să radă Kievul de pe faţa pământului, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

01 iun. 2022, 17:31
Ofiţeri ruşi interceptaţi când îi înjură pe Putin şi pe Şoigu: Putin, „un nenorocit”, Şoigu, „un profan incompetent şi un măscărici”

Acest lucru i-a nemulţumit profund pe unii superiori din armata rusă. Doi ofiţeri ruşi au fost interceptaţi în timp ce îi aduceau critici dure liderului de la Kremlin pentru faptul că nu a răzbunat distrugerea crucişătorului prin bombardarea Kievului. De asemenea, cei doi dădeau vina pe Serghei Şoigu pentru eşecul armatei ruse în Ucraina, potrivit serviciilor secrete ucrainene, scrie Daily Mail.

Ofiţeri ruşi interceptaţi când îi înjură pe Putin şi pe Şoigu

Cei doi înalți ofițeri ruși sunt Maxim Vlasov, în vârstă de 42 de ani, și Vitaly Kovtun, de 47 de ani. Potrivit lui Kovtun, Putin s-ar face vinovat de faptul că nu a atacat parlamentul ucrainean și alte instituții cheie din Kiev: „Trebuia să trimită dracului o rachetă la Kiev, care să lovească Rada Supremă. De ce n-a făcut-o? Nu înțeleg, nenorocitul de Putin! Lovește Kievul, lovește centrul orașului, Rada Supremă și clădirea guvernului. Probabil că nu mai e nimeni important acolo, dar clădirile vor fi distruse și va vedea toată lumea”.

Citeste si Arma deținută de Ucraina care îi sperie pe soldații ruși. Nici măcar Vladimir Putin nu vrea să audă de ea!

Cât despre Șoigu, Vlasov este de părere că acesta este „un profan incompetent, un măscărici care nu a lucrat deloc în armată”. Kotvun îl aprobă și se plânge că sunt prea puțini soldați cu contract în “operațiunea din Ucraina”. “De unde dracu să îi recrutăm?

Momentul exact al interceptării nu este cunoscut, însă discuția dintre cei doi ofițeri a avut loc după scufundarea crucisătorului Moskva, pe 14 aprilie.

Au distrus crucișătorul, l-au scufundat, de ce nu ne răzbunăm? Bombardează Kievul! Dar nu, n-au făcut-o. Ce ne spune asta? Că nu le pasă de noi. Trebuie să fii un idiot ca să nu te răzbuni după ce ne-au bombardat satele”, a adăugat colonelul Kotvun.

Citeste si Alertă la Casa Albă. SUA, amenințată de Rusia cu războiul direct: „E un lucru periculos, fără precedent”