Olanda, teatrul unor scene halucinante. Un individ a început a început să tragă cu arbaleta de la balcon şi a ucis doi oameni VIDEO

Un individ înarmat cu o arbaletă a ucis vineri, 17 septembrie, două persoane din orașul Almelo, din nordul Olandei, anunță poliția locală, care raportează și doi răniți, inclusiv suspectul arestat.

17 sept. 2021, 18:09
Olanda, teatrul unor scene halucinante. Un individ a început a început să tragă cu arbaleta de la balcon şi a ucis doi oameni VIDEO

Poliția din orașul olandez Almelo a trebuit să deschidă focul vineri, 17 septembrie, pentru a aresta un individ înarmat cu o arbaletă, suspectat de uciderea a două persoane. Potrivit cotidianului Algemeen Dagblad, două persoane au fost ucise, în timp ce o a treia a fost rănită.

Înainte de arestare, suspectul a început să tragă cu o arbaletă de pe balconul apartamentului său de pe Steynstraat. Poliția a făcut inițial apel la populație să evite cartierul și a înconjurat o zonă mare în jurul locuinţei bărbatului.

Citeşte şi Reporter de investigații, împușcat în cap, pe stradă, la Amsterdam. Olanda e în stare de șoc

Un videoclip postat online îl arată pe acesta înarmat cu arbaleta, iar în fundal se aud focurile de armă ale poliției.

Ziarul scrie că cel puțin șase ambulanțe și tot atâtea mașini de poliție s-au deplasat la fața locului. În ceea ce privește identitatea victimelor, aceasta nu a fost specificată. Pentru moment, polițiștii spun că nu cunosc motivele care l-au determinat pe suspect să acţioneze.