Olăroiu ar putea antrena un super-fotbalist brazilian

Brazilianul Robinho, atacantul echipei italiene de fotbal AC Milan, este dorit de formaţia Al Ahli Dubai, antrenată de românul Cosmin Olăroiu, dezvăluie presa italiană.

05 aug. 2014, 09:46
Olăroiu ar putea antrena un super-fotbalist brazilian

Conform cotidianului Tuttosport, conducătorii lui AC Milan negociază în prezent cu oficialii lui Al Ahli transferul lui Robinho la gruparea din Emiratele Arabe Unite, dispusă să-i ofere brazilianului un contract pe doi ani, cu un salariu de 4,5 milioane euro plus bonus.

Ziarul adaugă că impresarul lui Robinho s-a deplasat recent la Dubai, unde s-a întâlnit cu responsabilii clubului Al Ahli, grupare care l-a achiziţionat în această vară şi pe românul Mirel Rădoi.

Cosmin Olăroiu A TURBAT după ce a fost victima HOŢILOR. Ce SUMĂ IMPORTANTĂ i-a fost FURATĂ

După ce variantele Olympiakos Pireu şi Fenerbahce Istanbul au căzut, Robinho a încercat să-şi găsească un nou club în ţara sa natală, însă nicio echipă braziliană nu a reuşit să-i satisfacă pretenţiile economice’, scrie la rândul său calciomercato.com.

În aceste condiţii, Robinho mai are acum doar varianta unui transfer în Emiratele Arabe Unite, ‘unde se află singurele echipe capabile să acopere salariul pe care brazilianul îl primeşte la AC Milan’, precizează sursa citată.

În vârstă de 30 ani, Robinho a mai jucat în cursul carierei sale la Real Madrid şi Manchester City. El evoluează la AC Milan începând din 2010, pentru care a marcat 32 de goluri în 144 de meciuri disputate. Anul trecut, brazilianul a semnat un nou acord cu echipa italiană, valabil până în 2016.