Olăroiu riscă să ajungă după gratii. Şeicii cer închisoare cu executare pentru român

Chiar daca a fost condamnat deja de Tribunalul din Abu Dhabi, antrenorul roman Cosmin Olaroiu nu a scapat de problemele pe care le are in Emiratele Arabe Unite.

20 feb. 2014, 08:04
Olăroiu riscă să ajungă după gratii. Şeicii cer închisoare cu executare pentru român

Seicii care conduc Al Ain vor in continuare sa se razbune pe fostul lor tehnician. Nemultumiti cu pedeapsa dictata de judecatori (trei luni de inchisoare, cu suspendare, si o amenda de 4000 de euro), oficialii clubului Al Ain au facut recurs, anunta Abdullah Harmoudi, avocatul acuzarii: „Da, am inaintat recurs si ne asteptam ca Olaroiu Cosmin sa fie condamnat definitive la inchisoare cu executare si expulzat pentru totdeauna din Emirate”. La randul lui, romanul a facut si el recurs la sentinta Tribunalului din Abu Dhabi.

Reamintim ca intreg scandalul a pornit de la o remarca deplasata facuta de Olaroiu intr-o conferinta de presa. Intrebat daca are de gand sa plateasca despagubirile cerute de Al Ain pentru ca a semnat cu Al Ahli, desi nu era liber de contract, fostul antrenor al Stelei a raspuns: „Da, daca vor folosi banii sa cumpere un echipament nou, ca actualul este cam invechit”, scrie enational.ro