Oleksandr Suhenko, torturat şi ucis de soldaţii ruşi. Fotbalistul ucrainean a fost aruncat într-o groapă comună

Oleksandr Suhenko, torturat şi ucis de soldaţii ruşi. Războiul dintre Rusia şi Ucraina, care a început la data de 24 februarie 2022, scoate la iveală orori pe bandă rulantă. Fotbalistul ucrainean a fost răpit alături de părinții săi, dar și de alte persoane din Motijin.

03 apr. 2022, 16:49
Oleksandr Suhenko, torturat şi ucis de soldaţii ruşi. Fotbalistul ucrainean a fost aruncat într-o groapă comună
Oleksandr Suhenko, torturat şi ucis de soldaţii ruşi

Oleksandr Suhenko, torturat şi ucis de soldaţii ruşi. Totul a ieșit la iveală după ce zilele trecute satul a fost eliberat și a fost descoperită groapa comună. Se pare că toate victimele prezentau urme ale torturilor, susține aceeași sursă.

Oleksandr Suhenko, torturat şi ucis de soldaţii ruşi

Oleksandr a decis să părăsească frontul din Kiev și să plece din Ucraina, pentru a pregăti meciul de box cu Anthony Joshua, după aproape două săptămâni petrecute în mijlocul războiului.

Citeşte şi: Cea mai grea lovitură pentru Putin. Ucraina anunţă aproape 20.000 de soldaţi ruşi morţi

Campionul mondial la categoria grea a explicat ulterior că, în opinia sa, în acest mod va fi mai util țării sale. Pe 23 martie, cu o zi înainte ca războiul să împlinească o lună, Usyk a decis să nu mai rămână în batalionul de apărare teritorială din capitala Ucrainei.

La câteva zile după ce a părăsit Ucraina, Oleksandr Usyk și-a îndemnat compatrioții să nu mai creadă tot ce se transmite la televizor, mai ales în această perioadă în care ”fake news-urile” au ”explodat”. În schimb, pugilistul le-a recomandat să se informeze despre război de la surse credibile, așa cum o face el.

Toate informațiile care apar la televizor sunt prea false. Îi sun pe prietenii mei care au rămas acolo și sunt direct legați fie de armată, fie de orașul în care se află. Primesc informații direct. Nu m-am mai uitat la televizor de ani de zile. Eu obțin informații direct de la sursă.

Este necesar să citești cărți, literatură normală, corectă. Trebuie să-ți dezvolți creierul în direcția corectă și nu să te uiți la televizor. Oamenii sunt leneși, nu vor să citească, să se dezvolte, se uită la televizor și cred tot ce se spune”, a spus Oleksandr Usyk, potrivit sport.ua, citat de Digi Sport.