Olga Verbiţchi, agresată de iubit! Câştigătoarea de la „X Factor”, dată afară de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Olga Verbițchi, câştigătoarea de la "X Factor", a fost eliminată de la "Bravo, ai stil! Celebrities" din cauză că nu s-a prezentat la filmările emisiunii. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care a ratat participarea în prima gală a show-ului de la Kanal D.

15 sept. 2021, 19:18
Olga Verbiţchi, agresată de iubit! Câştigătoarea de la „X Factor”, dată afară de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Olga Verbiţchi, agresată de iubit! Câştigătoarea de la „X Factor”, dată afară de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Olga Verbițchi a luat parte la doar trei ediţii ale emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, după care, fără explicații suplimentare, contractul său s-a încheiat, din cauza unor probleme în viața personală. În vârstă de doar 20 de ani, vedeta ar fi fost implicată într-o relație toxică.

Olga Verbiţchi, agresată de iubit!

Olga Verbițchi ar fi fost agresată de partenerul său cu o noapte înainte de filmarea primei gale, aflându-se sub influența substanțelor interzise. „Din cauza relației toxice în care eram la momentul respectiv, s-au întâmplat niște lucruri care m-au epuizat emoțional și am avut un șoc emoțional. Efectiv nu am putut să mă trezesc ca să merg la filmări. Am întârziat mult, sincer, am întârziat cinci ore. Am venit fix la timp ca să intru în platou și nu m-au mai lăsat.  Mi-au spus că sunt descalificată, mi-au întins trei foi ca să le semnez, pentru cele trei zile în care am apărut în emisiune. Eu le-am mulțumit pentru experiență și am plecat”, a spus Olga Verbițchi pentru Cancan.

Tânăra a adăugat că iubitul ei era dependent de substanțe interzise și recunoaște că, dacă ar putea să dea timpul înapoi, nu ar mai accepta să fie împreună cu el: „Dacă ar fi să dau timpul înapoi, l-aș da în ziua în care eu și fostul meu prieten ne-am cunoscut și nu aș mai începe relația cu această persoană. Din prima zi eu am avut semnale de alarmă, mai ales când am văzut ce vicii are. Știam că o să fie complicat și că o să se ajungă într-un moment în care el ar putea să îmi strice mie ceva în viață”.

„Eu am trecut prin foarte multe, mai ales în ultimii doi ani. Am pierdut oameni, am îngropat oameni… Bunicul meu, în primul rând, atunci am avut cel mai mare episod de depresie, plus traume din copilărie. Am fost violată de patru ori. Sunt multe lucruri prin care am trecut și au fost foarte grele. Dacă nu era fostul meu prieten, eu nu aș fi aflat diagnosticul pe care îl am și nici nu aș fi început să mă tratez”, a mai precizat Olga Verbițchi.