Olguţa Vasilescu, atac sub centură la Rareş Bogdan: "Vezi că ţi s-a şters rujul şi unii s-ar putea să te ia drept mascul!"

Publicat: Vineri, 13 Decembrie 2019 11:21 // Actualizat: Vineri, 13 Decembrie 2019 11:23 // Sursa: romaniatv.net

Nu trece o zi fără ca Lia Olguţa Vasilescu să nu aibă o postare acidă la adresa rivalilor din PNL, aflaţi acum la guvernare. Ultimul luat la ţintă de fostul ministru al Muncii este europarlamentarul Rareş Bogdan.

În primă fază, Lia Olguţa Vasilescu a acuzat că "PNL trimite retarzii să îi rezolve treaba murdară", referindu-se la faptul că Marian "Ceaușescu l-a atacat verbal în aeroporturile din Bruxelles și București pe Raed Arafat. Rareş Bogdan i-a luat apărarea protestatarului şi a vorbit despre fostul ministru ca despre "o domniţă cu un trecut politic sulfuros, care îndrăznește să jignească un luptător pentru dreptate, pentru adevăr".

Imediat, Lia Olguţa Vasilescu a sărit ca arsă şi a scris în două postări succesive: "Mvaaaai! L-am supărat pe domnu’ Rareș, mitocanul suprem al politicii romanești…Vezi ca ți s-a sters rujul și s-ar putea ca unii chiar să te ia drept mascul".

Măcar confirmi faptul ca voi, PNL, l-ați trimis pe acel individ să-l hărțuiască pe Raed Arafat, prin aeroport! Vezi ca ți s-a sters rujul și s-ar putea ca unii chiar să te ia drept mascul... Dacă domnu' Rareș a terminat cu lectiile și ora la cosmetică de cănit sprâncene, poate ne explică și de ce guvernul lui a susținut abrogarea ordonanței de plafonare a pensiilor speciale și le-a facut să se dubleze! Că el ragușise in campanie mințind că PNL vrea eliminarea tuturor pensiilor speciale... Nu ne mai ține ocupați cu replicile că avem treabă să arătăm cum sunteți fără fard!".

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Lia Olguţa Vasilescu marian ceausescu Raed Arafat Rareş Bogdan
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 dec 12:52
Răspunde | Votează email -1 email
oamenicasobolani
https://oamenisisobolani.files.wordpress.com/2019/11/tot-pe-craca-e-maimuta-vacuta-zisa-volguta-scapata-ca-de-la-satra-o-cutra-luata-ca-latra-c-o-nota-sifilitica-si-i-zice-politica.jpg

Mai aveți, mă, ceva prin traista în care la fund a ajuns și fleoarța asta măruntă?


... Prostia voastră nu-i cam cruntă???
13 dec 12:38
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
He, he... HE!

După ce-a călărit nu doar o motobrișcă
Plăcinta asta devorată care se vede c-are frișcă
,
În mod sigur că ar scoate și o brișcă!

SAU
:
De n-ar râde oala să-și piardă ciob după ciob de spartă
... n-ar fi nici Cleopatra moartă!

În locul ei
... Dacă a adus vorba de căneală
Când tot ce scapă spune cam de țăcăneală
Și tot nu îi pune faru
,
Mai bine s-ar întreba
:
Unde, de-a-n boulea, i se DOAR uită harmăsaru?

https://oamenisisobolani.files.wordpress.com/2019/11/tot-pe-craca-e-maimuta-vacuta-zisa-volguta-scapata-ca-de-la-satra-o-cutra-luata-ca-latra-c-o-nota-sifilitica-si-i-zice-politica.jpg
1
EUR
4.8738
RON
30 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H