Olguța Vasilescu dă de pământ cu guvernul lui Cîţu: Noi scăzusem datoria publică de la 37% la 35%. Au adus-o la 50%, ceea ce este unic în istoria României!

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, vine cu critici dure cu privire la coaliția de guvernare. Social-democrata a făcut o evaluare a „performanțelor” coaliției de guvernare.

04 aug. 2021, 21:08
Olguța Vasilescu dă de pământ cu guvernul lui Cîţu: Noi scăzusem datoria publică de la 37% la 35%. Au adus-o la 50%, ceea ce este unic în istoria României!

Olguța Vasilescu dă de pământ cu guvernul lui Cîţu. Aceasta spune că PSD  scăzus datoria publică de la 37% la 35%, dor „noii guvernnaţi au adus-o la 50%, ceea ce este unic în istoria României”.

Olguța Vasilescu dă de pământ cu guvernul lui Cîţu. Ce spune fostul ministru al Muncii!

„Nouă ne-au reproșat timp de trei ani cât am fost la guvernare faptul că îndatorăm România pe generațiile viitoare, în condițiile în care noi scăzuserăm datoria publică de la 37% la 35%. Au adus-o la 50%, ceea ce este unic în istoria României, niciodată nu am atins acest număr. Nici problema energetică a României nu este la ora actuală soluționată. Iată, s-a închis Mintia, Deva rămâne fără căldură”, a mai spus primarul Craiovei.

„S-a schimbat clima între timp”, a comentat ironic Dumitrescu. Amuzată de replică, Vasilescu a continuat: „Da, dar iernile tot sunt friguroase”. „Nu se știe ce se întâmplă cu Complexul Energetic Oltenia, sunt 40.000 de oameni numai în județul Gorj care depind de Complexul Energetic Oltenia, nu vorbesc de încălzirea din Craiova.

Avem probleme cu încălzirea din Craiova] foarte mari. Noi nu știm la ora actuală ce avem de făcut. Avem branșate peste 50.000 de apartamente. Nimeni nu ne spune care este soluția de încălzire pentru următorii ani, dacă mai există sau nu în următorii ani Complexul Energetic Oltenia.

Citeşte şi: EXCLUSIV Marcel Ciolacu ameninţă guvernul: „Dacă ei au voie să facă congres cu 5.000 de oameni, iar la miting au voie doar 500, atunci facem şi noi congres PSD în faţă la Cotroceni!”
Nu putem să accesăm fonduri europene – asta ar însemna să schimbăm toate conductele din oraș, deci să spargem toate străzile, dar nu ne spune nimeni dacă peste 5 ani, când va fi implementat proiectul pe fonduri europene, va mai exista Complexul Energetic Oltenia și care este soluția alternativă. Am făcut nenumărate interpelări la adresa guvernului. La Asociația Municipiilor din România i-am adresat personal întrebarea domnului Cîțu. A promis că va lua cineva legătura cu noi de la Ministerul Energiei ca să rezolve”, a mai spus Vasilescu. „Și a venit DNA? Pardon… Confuzie de inițiale”, a adăugat ea.

Citeşte şi: Alegeri parlamentare 2020. Mihai Şora, 104 ani, a votat şi îi îndeamnă pe români să-i urmeze exemplul: „Fă-ţi această bucurie-datorie, ca să nu ieşi pe străzi, în toiul iernii, să protestezi”


loading...