Olguţa Vasilescu, despre marele anunţ al lui Dragnea: Poate anunţă că se însoară VIDEO

Olguţa Vasilescu desluşeşte misterul marelui anunţ pe care PSD vrea să îl facă duminică seara. Deputatul PSD vorbeşte despre posibilitatea ca Liviu Dragnea să anunţe că se însoară. Asta şi în contextul în care preşedintele PSD apare la tot mai multe evenimente alături de partenera sa, Irina. De asemenea, în cadrul unui discurs public, Liviu Dragnea i-a rugat pe Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda să îi fie naşi, transmite România TV.

24 mai 2019, 10:23
Olguţa Vasilescu, despre marele anunţ al lui Dragnea: Poate anunţă că se însoară VIDEO

Olguţa Vasilescu, o apropiată a liderului PSD, a vorbit însă despre nunta pe care o pregăteşte Liviu Dragnea.
„Poate sa fie orice fel de anunt, inclusiv ca se insoara. Nu negati aceasta ipoteza? Poate sa fie orice fel de anunt”.

Liviu Dragnea a fost foarte rezervat cu privire la marele anunţ pe care vrea să îl facă duminică seara, imediat după alegerile europarlamentare. În cadrul mitingului PSD de la Craiova, liderul social-democraţilor i-a rugat pe Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda să le fie naşi.

Președintele PSD a fost întrebat de Victor Ciutacu dacă în seara alegerilor europarlamentare, anunțul nu va fi despre candidatura la alegerile prezidențiale sau despre suspendarea lui Klaus Iohannis, ci despre nunta sa cu Irina Tănase.

Liviu Dragnea a dat un singur răspuns și anume că anunțul nu va fi despre suspendarea lui Klaus Iohannis, așa cum a explicat anterior, în emisiune.

Liviu Dragnea şi Irina formează un cuplu de aproximativ doi ani. Dacă la început au fost reţinuţi în apariţiile publice, acum Irina îl însoţeşte pe liderul PSD la cele mai multe evenimente.