Olguţa Vasilescu intervine în războiul dintre Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru. „Vreau o singură Universitatea Craiova, care să aibă palmaresul şi să se bată an de an la titlu”

Olguța Vasilescu, primăriţa oraşului Craiovei, a declarat că îşi doreşte ca cele două echipe din Bănie să fuzioneze. Asta înseamnă ca patronii Mihai Rotaru (CS Universitatea Craiova) și Adrian Mititelu (FCU 1948 Craiova) să ajungă la o înţelegere!

07 feb. 2024, 13:10
Olguţa Vasilescu intervine în războiul dintre Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru. „Vreau o singură Universitatea Craiova, care să aibă palmaresul şi să se bată an de an la titlu”
Olguţa Vasilescu intervine în războiul dintre Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru. "Vreau o singură Universitatea Craiova, care să aibă palmaresul şi să se bată an de an la titlu"

Olguţa Vasilescu intervine în războiul dintre Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru. Primăriţa a avut un rol major în apariția Universității Craiova, echipa lui Mihai Rotaru, în 2013. După ce Adrian Mititelu a refuzat să reînscrie echipa dezafiliată în 2011, Olguţa Vasilescu și Pavel Badea au pus bazele actualei CS Universitatea Craiova. Acum, Olguța Vasilescu susține o fuziune pentru ca „în loc de două echipe bunicele, să avem una foarte bună cu care să ne batem la titlu în fiecare an”.

Citeşte şi: Cum a fost „cea mai grea perioadă” din viaţa lui Adrian Mititelu jr: „Am trăit în sărăcie, cu 3.000 de euro lunar!”

„Eu mi-aș dori foarte mult să fie o singură echipă la Craiova. Vă spun foarte sincer, dar asperitățile sunt încă…. Mai e de lucrat la un astfel de proiect. Dar e păcat să avem două echipe în Liga 1, bunicele amândouă, când am putea să avem una foarte bună cu care să ne batem la titlu în fiecare an. Nici suporterii nu vor toți, nici patronii nu vor. E o situație complicată! Eu mi-aș fi dorit să fie o echipă. Continuatoarea palmaresului, care să atragă suporteri la stadion. Bine, să știți că sunt foarte mulți… Universitatea Craiova este pe locul doi în România ca și număr de spectatori plătitori de bilete la fiecare meci. Deci, n-avem a ne plânge, ca să spun așa. Sigur că ar fi mult mai frumos să nu existe această tensiune de fiecare dată când joacă Craiovele”, a spus Olguţa Vasilescu la Digi24.

„Nu știu dacă am făcut-o bine în an electoral să spun asta, dar cred că din punct de vedere al cetățeanului, nici măcar al primarului din Craiova, sunt mulți care rezonează cu mine”, a mai adăugat Olguţa Vasilescu.