Olguţa Vasilescu, întrebată care sunt şansele ca PSD să piardă guvernarea: Din păcate, foarte mari şi din păcate partidul va pierde

Publicat: Miercuri, 19 Septembrie 2018 23:03 // Actualizat: Miercuri, 19 Septembrie 2018 23:03 // Sursa: romaniatv.net

Lia Olguţa Vasilescu susţine că există şanse „foarte mari” ca PSD să piardă guvernarea în urma conflictului intern izbucnit în partid, după ce mai mulţi lideri cer demisia lui Liviu Dragnea. Ministrul Muncii a spus că nu ar putea vreodată să voteze împotriva lui Paul Stănescu, unul dintre contestatarii lui Dragnea.

Foto: RomaniaTV.net

Întrebată miercuri seară, într-o emisiune la antena 3, care sunt şansele ca PSD să piardă guvernarea şi coaliţia cu ALDE să se destrame în urma scandalului intern izbucnit în partid, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a răspuns „foarte mari”.

„Din păcate, foarte mari şi din păcate partidul va pierde, indiferent de situaţie, din punctul meu de vedere” a spus Olguţa Vasilescu, potrivit News.ro.

Totodată, ea a catalogat drept „mici” şansele ca gruparea reprezentantă de Gariela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu să aibă câştig de cauză la Comitetul Executiv al PSD programat vineri.

Olguţa Vasilescu a menţionat de asemenea că nu se vede votând vreodată împotriva lui Paul Stănescu, unul dintre contestatarii lu Liviu Dragnea.

„Eu nu mă văd votând vreodată împotriva lui Paul Stănescu, de exemplu, care-mi este amic, pot să spun acest lucru, este unul din liderii importanţi ai partidului şi, sigur că, dacă are nemulţumiri, toate astea trebuie discutate în interiorul partidului, în niciun caz prin scrisori de presă” a spus Vasilescu. 

Întrebată dacă are ceva să-i transmită Gabrielei Firea, Olguţa Vasilescu le-a transmis tuturor celor trei semnatari a scrisorii că nu s-a pus problema ca ei să fie excluşi din partid la viitorul Comitet Executiv. 

În ceea ce priveşte o eventuală demisie a lui Liviu Dragnea de la şefia PSD, Olguţa Vasilecu a spus că aceasta este o decizie asupra căreia Dragnea trebuie să decidă. 

„Este o decizie pe care trebuie s-o ia dumnealui. Aşa cum ştiţi, demisia este un act unilateral. Haideţi să ne gândim ce se întâmplă şi după şi cred că asta ar fi principala problemă pe care trebuie să ne-o punem, ce se întâmplă mai departe cu partidul” a mai spus ministrul Muncii . 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
demisie Liviu Dragnea Lia Olguţa Vasilescu Paul Stanescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8415
RON
27 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H