Olguţa Vasilescu: Punctul de pensie va creşte de la 1 iulie, nu sunt probleme. Moţiunea va trece

Olguţa Vasilescu, ministrul demisionar al Muncii, anunţă că punctul de pensie va creşte de la 1 iulie la 1.000 lei, nefiind probleme în acest sens din cauza situaţiei politice. 

17 iun. 2017, 16:46
Olguţa Vasilescu: Punctul de pensie va creşte de la 1 iulie, nu sunt probleme. Moţiunea va trece

Lia Olguţa Vasilescu a precizat că nu este o fractură în PSD, fiind convinsă că moţiunea de miercuri va trece.

„Punctul de pensie va ajunge la o mie de lei. Nu e niciun fel de îngrijorare (..) Săptămâna trecută, la armată, au crescut salariile la civili şi soldele la militari cu încă 15%”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu la România TV, precizând că aşteaptă răspunsul preşedintelui României privind legea salarizării.

În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură pentru demiterea lui Sorin Grindeanu, ministrul demisionar al Muncii a declarat că este sigur că va trece.

„Este foarte important că toate organizaţiile şi-au anunţat susţinerea, chiar şi de la Timiş sunt deja parlamentari care au anunţat că vor susţine această moţiune de cenzură, nu ne facem probleme”, a mai spus Vasilescu.

Potrivit ministrului, Grindeanu ar încerca răsturanrea coaliţiei de guvernare. „Este o încercare de a pune mâna pe putere de o persoană care are şi alţi aliaţi şi urmăreşte răsturnarea coaliţiei de guvernare. Nu e nicio fractură în PSD: Partidul va avea de pierdut pe termen scurt.”

Deputatul PSD de Timiş Matei Suciu anunţă că se dezice de „acţiunile ilegale” ale lui Grindeanu şi va vota moţiunea de cenzură

Lia Olguţa Vasilescu susţine că şi-a delegat atribuţiile până pe 23 iunie unui secretar de stat.


loading...
Partenerii noștri