Olimpia Melinte a născut. Primele imagini cu fetiţa actriţei

Olimpia Melinte a adus pe lume o fetiţă. Actriţa a dat veste cea mare pe reţelele de socializare unde a dezvăluit şi numele pe care l-a ales pentru ea.

24 apr. 2021, 14:38
Olimpia Melinte a născut. Primele imagini cu fetiţa actriţei

Olimpia Melinte a născut o fetiţă. „Ieri ne-am externat și am ales să trăim experiența primei întâlniri cu tati și cu Sasha din plin, așa că am uitat de telefon. Cum era și firesc.

Ingrid Maria Luca mi-a dat întâlnire pe 21.04.2021. După zece ore de travaliu și-a făcut apariția și ce moment magic mi-a fost dat să trăiesc atunci când am ținut-o prima oară în brațe…cine a trecut prin asta știe exact ce spun!

Promit să scriu pe blog cât de curând despre toată experiența, pentru că știu că sunt multe mame speriate de ideea unei nașteri naturale, dar lucrurile n-ar trebui să fie așa…”, a scris Olimpia Melinte într-un mesaj postat pe Facebook.

Acriţa a mărturisit că „ghemotocul nostru de fericire” „a reușit să ne transforme casa într-un mare pahar cu lapte și vă mulțumim din suflet fiecăruia în parte pentru toate mesajele voastre, au însemnat mult pentru noi”.

Olimpia Melinte a născuta miercuri, dar a publicat o fotografie cu ea alături de micuţa Ingrid Maria abia sâmbătă pentru că a dorit să se bucure de câteva zile de linişte doar alături de cei dragi.