Olimpicul Andrei Bud, după tragedia de la Colectiv: „Mamă ce tare, acesta este un incendiu mare, va fi la tv”

Andrei Bud, olimpicul din Negrești-Oaș rănit în incendiul de la Clubul Colectiv a vorbit pentru prima dată, în cadrul unei conferințe de presă susșinută în spital, despre clipele de groază trăite. El spune că nu regretă că a trecut prin această experiență, pentru că știe că tragedia prin care a trecut îl va face mai puternic.

12 nov. 2015, 13:22
Olimpicul Andrei Bud, după tragedia de la Colectiv: „Mamă ce tare, acesta este un incendiu mare, va fi la tv”

„Voia bună este unul din lucrurile care ne ajută să trecem mai ușor peste ce s-a întâmplat. Eu studiez matematica și în timpul liber joc ping-pong sau jucam pentru acum trebuie să iau o pauză. Am fost chemat de un prieten care (…) văzuse că e concert gratis. Aș spune că nici măcar nu regret că am fost în acel loc, pentru că mi-a oferit o experiență de viață din care o să ies mai puterinc. Cel mai mult apreciez implicarea voluntarilor, că oamenii au ieșit în stradă pentru noi, că s-au dus la Colectiv pentru a aduce un omagiu”, a spus tănărul.

INCENDIU COLECTIV. Medic: Supravieţuitorii tragediei vor rămâne cu LEZIUNI pe CREIER VIDEO

Andrei a povestit clipele de groză trpite în momentul izbucnirii incendiului. „Mi se părea interesant. Când a izbucnit incendiu și am văzut cum arde stâlpul am zis „mamă ce tare, acesta este un incendiu din acelea mari, se va da la tv”. Acesta a continuat spunând că a acționat pe urmă ca toți ceilalți, înaintând spre ieșire”, a declarat Andrei. Andrei Bud se află în afara oricărui pericol, starea sa de sănătate fiind bună.