INCENDIU COLECTIV. Medic: Supravieţuitorii tragediei vor rămâne cu LEZIUNI pe CREIER VIDEO

INCENDIU COLECTIV. Supravieţuitorii din clubul Colectiv ar putea rămâne cu leziuni pe creier. Mărturisirea a fost făcută de profesor doctorul Vladimir Beliş.

12 nov. 2015, 10:58
INCENDIU COLECTIV. Medic: Supravieţuitorii tragediei vor rămâne cu LEZIUNI pe CREIER VIDEO

INCENDIU COLECTIV. Profesorul doctorul Vladimir Beliş a declarat că substanţele toxice pe care le-au inhalat tinerii arşi în seara tragediei în clubul Colectiv vor avea urmări grave asupra organismului acestora.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Medic: Evoluţia pacienţilor este IMPREVIZIBILĂ şi din cauza substanţelor TOXICE inhalate

Toate aceste substanţe începând cu monoxidul de carbon, nitraţii, acidul ceanhidric afectează elementul fier din hemoglobină. Ele prin asta acţionează ca element hipoanoxic. Dacă anoxia persistă un timp mai lung, primul organ care suferă este creierul„, a declarat, la Un Show Păcătos, medicul Vladimir Beliş.

Medicii au făcut apel de urgenţă către cei care au fost martorii tragediei din clubul Colectiv şi au reuşit să scape nevătămaţi. Aceştia trebuie să îşi facă analizele medicale. Legiştii avertizează că efectele substanţelor toxice din incendiu se pot simţi pe termen lung.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Ce OTRĂVURI au inhalat victimele tragediei. Cum este afectat organismul de aceste TOXINE

Citeşte şi COLECTIV. MĂRTURII ale răniţilor: Am văzut oameni care au murit în faţa mea. Crezi că ne e bine să ne amintim?