Olivia Steer, faţă în faţă cu un medic ÎN DIRECT. Incredibil ce a urmat după emisiune!

Olivia Steer, cunoscută pentru poziţia sa antivaccinare, a avut o discuţie în contradictoriu cu medicul Mihai Craiu, cei doi fiind prezenţi în cadrul unei emisiuni TV de la Pro TV. Joi seară, pagina de Facebook a Oliviei Steer nu mai era activă.

21 mart. 2019, 21:03
Olivia Steer, faţă în faţă cu un medic ÎN DIRECT. Incredibil ce a urmat după emisiune!

Olivia Steer s-a remarcat inițial ca prezentatoare tv, dar în ultimii ani a atras atenția cu stilul de viață, dar și cu convingerile sale împotriva medicinei tradiționale. A stârnit numeroase reacții când a declarat că este împotriva vaccinurilor.

„Nu cred în ele pentru că toate vaccinurile au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală, care de cele mai multe ori dă probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave autism. Mă ţin departe de ele”, spunea Olivia Steer, în cadrul unei emisiuni televizate, în 2014.

Olivia Steer, reţetă minune „Antigripă”. Raed Arafat o desfiinţează complet. „Pune în pericol viaţa”

Invitaţi în emisiunea „Vorbeşte lumea”, difuzată de Pro TV, Olivia Steer şi medicul Mihai Craiu şi-au prezentat argumentele împotriva și favoarea vaccinurilor.

Ulterior, au curs reacțiile pe Facebook. O reacţie pe marginea subiectului a avut şi actriţa Dana Rogoz, care a felicitat echipa emisiunii „Vorbeşte lumea” pentru iniţiativă, însă a precizat că discuţia a întristat-o.

„Nu poate să nu mă întristeze faptul că un medic a ajuns în situaţia de a se justifica în faţa unora cu păreri, dar fără studii. Trebuie să fie îngrozitor de frustrant”, a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Joi seară, pagina de Facebook a Oliviei Steer nu a mai putut fi accesată: „Sorry, this content isn’t available right now”.