Olivia Steer i-a răspuns lui Raed Arafat. REPLICA vedetei a devenit VIRALĂ

Olivia Steer a răspuns cu o replică acidă după ce Raed Arafat, secretar de stat, a criticat-o pentru o declaraţie în care nega existenţa virusului rujeolic.

08 mai 2018, 06:11
Olivia Steer i-a răspuns lui Raed Arafat. REPLICA vedetei a devenit VIRALĂ

Olivia Steer i-a transmis lui Arafat că în Germania îl aşteaptă suma de 100.000 de euro, dacă dovedeşte existenţa virusului rujeolic.

„Pe Raed Arafat îl aşteaptă, în Germania, 100.000 de euro dacă dovedeşte existenţa virusului ruejolic. Restul e can-can”, a scris vedeta, pe Facebook.

Raed Arafat, după ce Olivia Steer a spus că rujeola nu există: Manipularea şi dezinformările costă vieţi inocente

Mesajul vine după ce Raed Arafat a criticat afirmaţiile acesteia, care a spus, tot pe reţeaua de socializare, că rujeola nu există.

Raed Arafat a explicat, pe Facebook, contextul procesului dintre medicul medicul David Bardens şi biologul Stefan Lanka, pe care Olivia Steer l-a invocat într-un mesaj pe Facebook.

„Cazul respectiv este celebru iar decizia Curţii Supreme Germane nu se referă la existenţa sau nu a virusului ci la un pariu pus de un antivaccinist prin care a promis că cine îl prezintă un singur articol ştiinţific care deţine dovezile asupra existenţei virusului rujeolei, acesta primeşte 100.000 Euro. Este cazul Bardens vs. Lanka, prin care Bardens a solicitat acestuia plata sumei întrucât el a înaintat 6 articole ştiinţifice care probează existenţa virusului rujeolei!

Prima instanţa a dat dreptate lui Bardens şi a ordonat executarea plăţii sumei de 100.000 euro de către Lanka care a constestat decizia la o curte superioară. În cadrul curţii supreme s-a stabilit că Lanka să nu plătească pentru că este dreptul lui să spună dacă probele înaintate de Bardens sunt satisfăcătoare exigenţelor sale, însă Curtea Supremă Germană nu a zis niciodată că virusul nu există.

Mai mult în cadrul procesului s-au folosit şi argumente precum faptul că Bardens a prezentat 6 articole care în mod coroborat conţin probele necesare asupra existenţei virusului rujeolei iar Lanka a explicat că el a cerut un singur articol care să conţină toate dovezile, acesta fiind un joc de cuvinte cu dublu înţeles în limba Germană”, a explicat Raed Arafat.

Olivia Steer, un nou mesaj controversat. BOALA MORTALĂ despre care spune că NU EXISTĂ

Anterior, Olivia Steer făcuse referire la acest proces, pentru a susţine faptul că rujeola nu există: „E vorba de acea boală ce se credea că ar fi provocată de un virus, dar a cărui existenţă nu a putut fi dovedită de nici un cercetător / biolog / virusolog / imunolog, în ciuda premiului de 100.000 euro pus în joc, de un biolog neamţ. Drept pentru care, în lipsa oricăror probe ştiinţifice, Curtea Supremă din Germania a decretat că rujeola nu exista, iar că vaccinarea s-a facut din motive sinistre„.


loading...