Olivia Steer l-a umilit crunt pe Florin Cîțu. Ce imagine a postat pe Facebook FOTO

Olivia Steer a răbufnit la adresa lui Florin Cîțu, postând o imagine umilitoare la adresa premierului României.

15 mai 2021, 10:25
Olivia Steer l-a umilit crunt pe Florin Cîțu. Ce imagine a postat pe Facebook FOTO

Olivia Steer l-a umilit crunt pe Florin Cîțu. Olivia Steer a postat pe contul personal de Facebook o imagine editată cu chipul premierului Florin Cîțu, sub care scrie „Cîțu rău”. Soția lui Andi Moisescu nu s-a putut opri aici și a publicat și o descriere pentru această fotografie. „Cuminte, Cîțu-Cîțu. Cuminte!”, a scris Olivia Steer pe pagina personală de Facebook.

Olivia Steer l-a umilit crunt pe Florin Cîțu

Imaginea a adunat sute de reacții și zeci distribuiri, iar majoritatea urmăritorilor susțin ideea Oliviei Steer, așa că mai toate comentariile sunt în favoarea vedetei.

Medicii ATI reacționează după afirmaţiile făcute de Olivia Steer. Şocant, ce a spus vedeta despre pandemie!

În urmă cu câteva săptămâni, Olivia Steer îi invita pe români să vină la protestul din Piața Universității, este organizat împotriva restricțiilor luate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, publicată pe data de 3 aprilie, aceasta susținea că pacienții infectați cu COVID-19 mor „sufocați și însetați”, uciși de „protocoalele criminale ale OMS” și cu „complicitatea criminală a eroilor din linia întîi”! În același timp, soția lui Andi Moisescu mai preciza că „guvernele pandemice mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populației sentimente de frică irațională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%”.