Olivia Steer, teorie halucinantă: Vaccinul antigripal al lui Orban provoacă valul doi de coronavirus

Olivia Steer a lansat o nouă teorie șocantă pe pagina sa de socializare, după ce a afirmat că vaccinul anti-gripal al putea fi cauzator de coronavirus.

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 19:21
Olivia Steer, teorie halucinantă: Vaccinul antigripal al lui Orban provoacă valul doi de coronavirus

„Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl inteleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el. Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus (vezi studiul de mai jos), ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2.”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Olivia Steer a reacționat imediat la știrea că jucătorul de tenis Novak Djokovic se opune unei eventuale vaccinări obligatorii și a distribuit pe pagina ei anunțul făcut luni.

Declarația survine în contextul în care premierul Ludovic Orban a spus că este de acord cu vaccinarea obligatorie, iar Nelu Tătaru a precizat că Ministerul Sănătății se pregătește să cumpere milioane de doze de vaccin antigripal.