Olivia Steer, laude pentru Viorel Cataramă. „Vreau să văd cum va lupta eroul cu toţi balaurii corupţiei şi minciunii”

Olivia Steer a lăudat iniţiativa lui Viorel Cataramă de a se infecta voluntar cu coronavirus. Soţia lui Andi Moisescu este de părere că totul este "o peliculă bine regizată", care i-a făcut pe români să cadă în depresie.

12 mai 2020, 17:13
Olivia Steer, laude pentru Viorel Cataramă. „Vreau să văd cum va lupta eroul cu toţi balaurii corupţiei şi minciunii”

Olivia Steer, cunoscută pentru poziţia sa antivaccinare, susţine că Viorel Cataramă este un erou.

„Ce poveste fabuloasă, demnă – aş zice – de scenariul unui film premiat cu Oscar, pentru cea mai bună peliculă, şi regizat, sper, de un regizor român, care n-a căzut păcălit în capcana depresiei”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

„Şi eu sunt printre cei care cred că trei lucruri nu pot fi ascunse pentru mult timp: soarele, luna şi adevărul„, a scris apoi la secţiune de comentarii.

Olivia Steer, ANUNŢ PUBLIC după 15 ani de căsătorie cu Andi Moisescu. SURPRIZĂ URIAŞĂ

Într-o discuţie cu susţinătorii ei, Olivia Steer l-a numit „erou” pe Cataramă: „Tot ce îmi doresc e să urmăresc cum va lupta eroul (acum că şi-a descoperit vocaţia mitică) cu toţi balaurii corupţiei şi minciunii şi cum îi va învinge pe toţi. Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc. Vreau să văd, în sfârşit, o poveste adevărată, demnă de formula clasică actualizată: Va fi odată, cum a mai fost odată, demult, de cînd se luau de gît lupii cu mieii de se sărutau, înfrăţindu-se şi aşa mai departe şi aşa mai departe. Viorel Cataramă mi-a câştigat categoric atenţia. Şi respectul!”.