Oltchim a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor

Oltchim Râmnicu Vâlcea a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor la handbal feminin.

RomaniaTV.net
07 apr. 2012, 15:58
Oltchim a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor

Deşi s-a impus în tur cu 35-31, Oltchim nu a mai reuşit acest lucru şi sâmbătă, la Veszprem, unde a fost învinsă de Gyor ETO la o diferenţă de 8 goluri, 31-23.

Peste 6.000 de fani ai gazdelor au creat un adevărat spectacol în tribune, pe măsura celui făcut de vâlceni în tur. La Veszprem au mers şi 300 de suporteri ai Oltchimului, care înaintea meciului au depus flori la monumentul ridicat în faţa sălii din localitate în memoria handbalistului român Marian Cozma, ucis pe 8 februarie 2009

Înaintea meciului, atât românii cât şi ungurii au depus flori la bustul lui Marian Cozma, din faţa sălii din Veszprem.

„Am greşit în atac, iar în apărare nu am dat dovadă de solidaritate. Sala a fost incendiară, poate jucătoarele mai tinere au clacat. Cred că diferenţa de pe tabelă nu e cea reală. A bătut în sală un vânt prielnic Gyor-ului şi cred că şi arbitrii francezi s-au adaptat vântului din pupă. Asta nu scuză jocul nostru. Am avut trac şi cred că echipa Gyor este mai puternică decât a noastră, în care am improvizat mult. Aici trebuia să jucăm mai bine decât în tur. Le-am felicitat pe fete, pentru traseul din Liga Campionilor, au dovedit că şi fără jucătoarele absente, pot ajunge până aici. Cred că este o performanţă pentru Oltchim că am ajuns în primele patru în Europa”, a declarat antrenorul Radu Voina, la Digisport.