Oltchim este din nou în Liga Campionilor la handbal feminin

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a acces din nou în grupele principale ale Ligii Campionilor.

RomaniaTV.net
04 nov. 2012, 21:34
Oltchim este din nou în Liga Campionilor la handbal feminin

Fetele de la Oltchim au uitat de problemele combinatului sub sigla căruia îşi desfăşoară activitatea şi au învins, duminică, echipa daneză Randers HK, scor 27-23, calificându-se în grupele principale ale Ligii Campionilor.

Aflate la a patra victorie consecutivă în grupa A, campioanele României şi-au asigurat, matematic, calificarea în faza următoare a competiţiei.

Pentru Oltchim au marcat Brădeanu 6 goluri, Curea 5, Neagu 4, Managarova 4, Stanca 3, Manea 3, Bulatovici 2. De la Randers s-a remarcat Dalby, cu 5 reuşite.

În cadrul aceleiaşi etape, Hypo Viena a învins Buxtehuder SV, sâmbătă, cu 27-24.

Cu patru victorii în tot atâtea meciuri, Oltchim are 8 puncte şi este lider în grupa A şi nu mai poate pierde calificarea în grupele principale, cu două etape înainte de încheierea acestei faze a competiţiei. Hypo Viena se află pe locul 2, cu 6 puncte, Randers pe 3, cu 2 puncte şi Buxtehuder pe 4, cu 0 puncte, după patru etape.

Oltchim mai are de jucat meciurile cu Hypo Viena, în deplasare (11 noiembrie) şi cu Buxtehuder SV, pe teren propriu (18 noiembrie).

Primele două clasate se califică în grupele principale, rezultatele din ultimele două runde urmând să stabilească pentru Oltchim doar poziţia de pe care va merge mai departe.