Oltchim, spulberată de Buducnost. A pierdut la 10 goluri diferenţă

Vâlcencele au fost de nerecunoscut contra campioanei din Muntenegru şi au fost învinse acasă cu 24-34.

RomaniaTV.net
19 feb. 2012, 17:59
Oltchim, spulberată de Buducnost. A pierdut la 10 goluri diferenţă

Oltchim Râmnicu Vâlcea a pierdut la scor derby-ul grupei principale din Liga Campionilor la handbal feminin. Campioana României a fost învinsă la o diferenţă de zece goluri disputa de pe teren propriu cu Buducnost Podgoriţa şi a fost detronată din poziţia de lider al ierarhiei, având din nou emoţii pentru calificarea în semifinale.

Atmosferă incendiară în tribunele Sălii Traian, în care cei peste 3.000 de fani au afişat şi un banner cu urări, pentru aniversatul zilei, Mihai Neşu, a fost repede stinsă de handbalistele din Muntenegru, care au preluat iniţiativa după doar un sfert de oră de joc. La pauză, Oltchim era condusă cu 13-18, iar situaţia avea să se înrăutăţească în repriza a doua. În minutul 46, Buducinost avea chiar un avans de 13 goluri pe tabelă, 28-15.

Scorul final a fost 34-24, după o prestaţie de nerecunoscut a fetelor noastre. Cele mai bune marcatoare de la noi au fost Jovanovici, Yeliz Ozel şi Ada Nechita, cu câte patru reuşite. Următorul meci al Oltchimului este programat duminică, la Metz.