Oltean: Cristi Preda are minte, are de toate să se manifeste împotriva puterii

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean spune că PDL nu este preocupat de excluderi, nici de suspendări, ci de identificarea căilor prin care fiecare membru al partidului să fie antrenat în opoziţie, spunând că Cristian Preda "are minte, are de toate să se manifeste împotriva actualei puteri".

RomaniaTV.net
07 iun. 2013, 12:44
Oltean: Cristi Preda are minte, are de toate să se manifeste împotriva puterii

Întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă urmează excluderi din PDL, Ioan Oltean a spus că nu acest lucru este preocuparea partidului.

„Nu excluderea din partid este preocuparea PDL, nici chiar suspendarea membrilor marcanţi, ci pur şi simplu identificarea căilor prin care fiecare membru al partidului să fie antrenat în activitatea de opoziţie, de aşezare a structurilor şi de pregătire pentru viitoarele alegeri”, a spus Oltean.

Întrebat cum a votat în Biroul Permanent Naţional (BPN) de luni, Oltean a spus că el nu a votat, pentru că a lipsit.

„Eu nu am votat fiindcă am lipsit de la BPN de luni, dar nu am împărtăşit excluderea din partid. Am fost întotdeauna împotriva unor asemenea măsuri şi voi fi întotdeauna împotriva unor asemenea măsuri. Cred că întotdeauna există posibilitatea găsirii unor soluţii şi de antrenare a fiecărui membru. Fiecare membru este binevenit în partid şi e bine să rămână acolo, iar Cristi Preda este un membru al partidului care are notorietate, are minte, are de toate, să se manifeste împotriva actualei puteri”, a spus Oltean.

BPN al PDL a decis, luni, suspendarea lui Cristian Preda din partid pentru o perioadă de şase luni. Preda a participat la şedinţa BPN deşi nu a fost invitat.