Oltean: Să dea Dumnezeu să nu le pară rău celor care nu ne-au votat pe noi, ci pe alţii

Ioan Oltean a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că " să dea Dumnezeu" să nu le pară rău celor care nu i-au votat pe reprezentanţii ARD, ci pe alţii.

RomaniaTV.net
07 ian. 2013, 15:13
Oltean: Să dea Dumnezeu să nu le pară rău celor care nu ne-au votat pe noi, ci pe alţii

Ioan Oltean a organizat, luni, de onomastica sa, prima conferinţă de presă de după alegeri, ocazie cu care a ţinut să le mulţumească celor care l-au votat.

„Îngăduiţi-mi să mulţumesc tuturor celor care la alegerile parlamentare au votat la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud cu Alianţa România Dreaptă, tuturor celor care au votat cu colegii mei şi cu mine. Le mulţumesc şi celor care nu ne-au votat. Să dea Dumnezeu să nu le pară rău că nu ne-au votat pe noi, ci pe alţii. Le mulţumesc tuturor celor care pe întreg parcursul anului 2012 ne-au susţinut sau ne-au criticat, ne-au ajutat sau ne-au tras de mânecă ajutându-ne să vedem adevărul aşa cum este el”, a spus Oltean.

El le-a urat bistriţenilor şi românilor în general să aibă parte de un an bun, iar „lipsurile să nu apară în casele lor”.

Oltean a adăugat că este „extrem de dezamăgit” de faptul că la nivelul municipiului Bistriţa, condus de Ovidiu Creţu (USL), s-a luat hotărârea de majorare a taxelor şi impozitelor locale pe 2013 în Ajun de Anul Nou cu 16,05 la sută pentru clădiri şi terenuri intravilane şi cu 20 la sută pentru terenurile din extravilan.

„Mi se pare o măsură totalmente nepotrivită, la fel şi momentul ales. Asta dovedeşte că una se zice şi alta se face. Este discrepanţă uriaşă între ce a promis şi ce a făcut PSD. Şi de ceea ce va face în continuare, cu certitudine”, a spus Oltean.

Un jurnalist a făcut observaţia că şi PDL a făcut unele promisiuni pe care nu le-a respectat.

„La modul foarte serios, între promisiunile PDL şi realitate n-a fost niciodată discrepanţa uriaşă cum este acum între ce a promis USL şi ce face”, a adăugat el.

În ceea ce priveşte anul 2013, Ioan Oltean a spus că acesta este unul de „mari speranţe” pentru popor, dar şi pentru opoziţie.

„În opoziţie, PDL se va manifesta ca un adevărat partid de opoziţie, va face o opoziţie constructivă, corectă. Opoziţia va trebui să-l consacre ca un partid serios, ca un partid care distinge binele general de cel particular, ca un partid care a ştiut să renască după ce a căzut. Niciodată PDL nu a rămas la pământ când a căzut. S-a ridicat, s-a dezvoltat. Vă asigur că aşa va fi şi acum. PDL se va manifesta ca un partid demn, ca un partid care ştie să-şi reconstruiască politica şi care va şti să recâştige încrederea pierdută”, a spus Ioan Oltean.