Oltenii din Deveselu, nerăbdători să vină americanii: Avem fete de măritat VIDEO

Publicat: Vineri, 15 Iunie 2012 08:46 // Actualizat: Vineri, 15 Iunie 2012 09:11 // Sursa: România TV

Oltenii din Deveselu îi aşteaptă pe americanii care vor să le construiască în comună scutul antirachetă. Acum, umblă vorba că americanii vin cu gânduri mari şi bani mulţi la Deveselu, de care se vor bucura şi firmele din ţara noastră. Aşa că bucuria este şi mai mare, pentru toată lumea.

Localnicii din Deveselu abia aşteaptă să se învecineze cu străinii de peste Ocean. Unii localnici speră să-şi mărite fetele cu americanii, iar alţii să bea whiskey cu ei.

Şi nu doar cu whisky vin americanii. Ci şi cu sute de milioane de euro, bani care vor ajunge şi la firmele din ţara noastră care vor participa la ridicarea bazei. SUA va investi între 150 şi 200 de milioane de dolari pentru crearea facilităţilor la Deveselu.

Acordul între România şi Statele Unite privind amplasarea sistemului de apărare împotriva rachetelor a intrat în vigoare la sfârşitul anului trecut.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 mai 16:02
...Mircea Duşa. Potrivit sursei citate, în cadrul discuţiilor ministrul Mircea Duşa a prezentat o informare despre stadiul lucrărilor de la la Deveselu, iar secretarul general Anders Fogh Rasmussen a făcut din nou cunoscut că dezvoltarea...
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H