Omagiu pentru Nicolae Ceauşescu, pe autostrăzile din Italia. Cum a fost surprins un TIR din Suceava: Noi ce-am construit, voi nu reuşiţi să daţi cu var!

Un TIR cu număr de Suceava a fost filmat în timp ce se deplasa pe autostrăzile din Italia. Nimic inedit până aici, însă diferenţa o face fotografia lui Nicolae Ceauşescu care este imprimată pe uşile din spatele remorcii.

13 aug. 2021, 15:03
Omagiu pentru Nicolae Ceauşescu, pe autostrăzile din Italia. Cum a fost surprins un TIR din Suceava: Noi ce-am construit, voi nu reuşiţi să daţi cu var!

Omagiu pentru Nicolae Ceauşescu, pe autostrăzile din Italia. TIR-ul care face reclamă dictatorului a fost filmat în timp ce se deplasa pe o şosea din Italia.  În imaginile video publicate pe Facebook se vede că pe uşile din spatele remorcii este imprimată o fotografie uriaşă a dictatorului.

Omagiu pentru Nicolae Ceauşescu, pe autostrăzile din Italia. Cum a fost surprins un TIR din Suceava

Imaginea este însoţită de mesajul ”Noi ce-am construit / Voi nu reuşiţi să daţi cu var”. Autotrenul are numere de Suceava. Clipul s-a viralizat. A fost distribuit de peste 4.000 de persoane. Pe de altă parte, postarea are doar 10 comentarii, cele mai multe laudative la adresa mesajului care a fost imprimat peste uriaşa fotografie a dictatorului.

Avionul prezidențial al lui Nicolae Ceaușescu, donat de un american Muzeului Aviației Române, după ce l-a câștigat la o licitație

Primul şi singurul avion de pasageri construit în România, ROMBAC 1-11, folosit pentru zborurile oficiale ale lui Nicolae Ceauşescu, a fost donat Muzeului Național al Aviației Române de un cetățean american care adjudecase aeronava pentru 120.000 de euro.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, primele declarații la ieșirea de la Penitenciarul Rahova: „Am intrat nevinovat. Au fost ani de chinuri și suferință. Voi reintra în politică dacă am cu cine și pentru cine”
Potrivit unui comunicat al Forțelor Aeriene Române, avionul a fost cedat gratuit, sub forma unui contract de sponsorizare, Muzeului Național al Aviației Române.

„Aeronavă ROMBAC 1-11, în patrimoniul Muzeului Național al Aviației Române. Muzeul Național al Aviației Române a primit în patrimoniu, astăzi, 28 iulie, aeronava ROMBAC 1-11 cu numărul de înmatriculare YR-BRE, în cadrul unei ceremonii de predare-primire care a avut loc în Baza 90 Transport Aerian.

Aeronava, fabricată în anul 1986, care a deservit Administraţia Prezidenţială o lungă perioadă de timp, fusese adjudecată, în acest an, de cetăţeanul american Brian Hyndman în urma licitaţiei organizate de Casa de licitaţii Artmark.

Citeşte şi: Teologul Valentin Guia a izbucnit la adresa autorităților: „V-au batjocorit morții, stau în saci ca gunoaiele, v-au batjocorit părinții, ura e la rang de virtute. Cât să mai răbdăm?! Nici Ceaușescu nu a îndrăznit”
 


loading...