Omar Hayssam, audiat la DNA. Sirianul a refuzat să vorbească VIDEO

Omar Hayssam a fost audiat, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie. Sirianul condamnat pentru terorism a dat declaraţii într-o cauză penală având ca obiect privatizarea IPRS Băneasa, potrivit unor surse judiciare.

RomaniaTV.net
26 iul. 2013, 06:06
Omar Hayssam, audiat la DNA. Sirianul a refuzat să vorbească VIDEO

Omar Hayssam, care a fost adus în urmă cu o săptămână în România, se află în custodia Penitenciarului Bucureşti Rahova, începând de marţi, pentru a-şi ispăşi mai multe condamnări. Sirianul, condamnat pentru terorism, a părăsit, vineri, închisoarea, pentru a răspunde în faţa procurorilor DNA pentru privatizarea IPRS Băneasa, în cadrul căreia s-au depus acte care s-au dovedit a fi false privind o firmă reprezentată de Omar Hayssam.

CITEŞTE ŞI: Primele imagini cu Omar Hayssam de când a fost adus în România

Omar Hayssam a părăsit sediul DNA printr-o ieşire specială. Audierea sa a durat aproximativ 40 de minute. Potrivit unor informaţii, Hayssam a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor şi a cerut un avocat.

„Persoana la care faceţi referire în cerere este vizată într-o cauză penală având ca obiect privatizarea IPRS Băneasa. În cadrul procedurii de privatizare a acestui agent economic, au fost depuse mai multe înscrisuri false referitoare la experienţa şi capacitatea financiară a unei firme (reprezentată de Omar Hayssam), acte necesare pentru a participa la privatizarea IPRS Băneasa”, se arăta într-un răspuns al DNA transmis vinerea trecută AGERPRES.