Omar Hayssam, DENUNŢ în instanţă împotriva lui Vasile Blaga. Reacţia liderului PNL

Omar Hayssam a declarat, în fața magistraților, că ar fi dat două milioane de dolari pentru a fi scăpat de un dosar penal, bani ce urmau să ajungă la Vasile Blaga.  Șpaga a fost intermediată de doctorul Mohamad Yassin, a mai spus Hayssam în fața instanței. 

26 oct. 2015, 15:44
Omar Hayssam, DENUNŢ în instanţă împotriva lui Vasile Blaga. Reacţia liderului PNL

Omar Hayssam a declarat, în instanţă, că i-a dat lui Mohammad Yassin două milioane de dolari, bani ce urmau să ajungă la Vasile Blaga.  Omar Hayssam susţine că a plătit banii când Yassin l-a convins că are relațiile pe care spunea că le are când îi promitea că îl scapă de niște dosare. El le-a declarat judecătorilor că o parte din bani i-a dat în România, o parte în Siria.

„Procurorul Nastasiu mă chema la birou sub pretextul anchetei acolo era chemat și Yassin unde eram lăsați să vorbim între patru ochi.”, a spus Hayssam.

Co-președintele PNL, Vasile Blaga, a reacționat prompt la declarațiile făcute în instanță de Omar Hayssam potrivit cărora i-ar fi dat lui Mohammad Yassin două milioane de dolari ce urmau să ajungă la liderul PNL.

„Declaratiile lui Omar Hayssam sunt la fel de adevărate ca ale fostului șef al PRM, domnul Corneliu Vadim Tudor, Dumnezeu să îl ierte. NU am avut nici o implicare in Dosarul Hayssam sau dosarele pe care le are acest om si in general în tot ce inseamna rapirea jurnalistilor”, a declarat liderul PNL pentru stiripesurse.ro

CITEŞTE ŞI Omar Hayssam, DEZVĂLUIRI pe Facebook despre relaţia cu TRAIAN BĂSESCU