Omul-cheie din ancheta de la Caracal refuză să se prezinte la audieri. Ce ascunde cel bănuit că l-a ajutat pe Dincă la răpirea Luizei?

Personajul principal al scrisorii anonime primite de bunicul  Luizei în legătură cu răpirea acesteia, un anume Arete, aflat în legături cu clanul Oacă, a fost citat săptămâna aceasta la audieri la DIICOT.

24 oct. 2019, 17:06
Omul-cheie din ancheta de la Caracal refuză să se prezinte la audieri. Ce ascunde cel bănuit că l-a ajutat pe Dincă la răpirea Luizei?

Arete sfidează DIICOt-ul, după ce a fosr chemat la audieri la Bucureşti şi nu s-a prezentat. Potrivit surselor România TV, Arete a fost chemat marţi să dea cu subsemnatul în faţa anchetatorilor şi să răspundă întrebărilor avocaţilor. Totuşi, bărbatul pare că are ceva de ascuns, pentru că nu a mers să fie audiat.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a cerut audierea acestuia, după ce numele lui Arete apare în scrisoarea anonimă primită de bunicul Luizei. Acolo este menţionat faptul că Arete a participat alături de persoane din clanul Oacă la răpirea adolescentei. În scrisoarea primită de familia Melencu se spune că Luiza ar fi fost drogată, scoasă prin spatele casei, plimbată dintr-o masină în alta. Totul cu ajutorul complicilor lui Gheorghe Dincă, între care unul dintre fiii săi. Un anonim dezvăluie detalii terifiante despre cum Gheorghe Dincă a pândit-o pe Luiza şi cum complicii si cum monstrul a plantat probele.

Citeşte şi Scandal între familia Luizei Melencu şi familia interlopului Arete în plină stradă. Echipa Romania TV, agresată VIDEO

Ulterior, cele două familii, Melencu şi Arete, s-au contrazis pe tema scrisorii în care era menționat Arete și legătura pe care acesta ar putea-o avea cu Gheorghe Dincă și Oacă. Familia Luizei susţine că Arete şi Dincă se cunoşteau.

În zilele următoare Arete urmează să fie citat din nou la Bucureşti, rămâne de văzut dacă se va prezenta sau nu şi ce secrete ascunde acesta, întrucât nu a vrut până în momentul de faţă să se prezinte în faţşa anchetatorilor.